Boško Jakšić: Vučić je zbog kriminala dobio žuti karton od američke administracije

Ostavite komentar


  1. Vaznije je da je ovde u Srbiji dobio crveni karton, ne zanimaju me vise bilo koji strani politicari koji su ga podrzavali sve ove godine.

  2. Po kom to kantaru je americka administracija merilo bilo cega. Pa USA je kolevka nasilja, nastala na robovlasnistvu i trgovini ljudima, najveci trgovac i proizvodjac oruzja za unistenje homosapiensa, mogu jos mnogo toga da navedem. Ukratko, AV je problem Srbije i sirotinja raja to mora razresiti.

  3. Vucic se ne bavi kriminalom za razliku od Jeremica i ostalih tajkuna iz opozicije

  4. Ako ovo nije pretnja za nacionalnu bezbednost onda ne znam sta je… Ramislite samo na trenutak, sta se desava kada je predsednik vase zemlje ucenjen (i to od Amerike) – da li taj predsednik ima slobodu da radi u interesima svoje drzave ili pocinje da gleda samo svoje interese da ne bi „zaglavio“ robiju ili prosao kao njegovi (slicni) predhodnici kao sto su Sadam ili Sloba…

  5. I mi to sve vidimo i dozivljavamo,a sada je to i potvrda i iz ovog sjajnog{kao uvek} clanka novinara Boska Jaksica.Hoce li ga i casna „Politika“objaviti?

  6. Ahahahh, ali kad se nadju ovakvi „strucnjaci“ da pricaju o medjunarodnim odnosima, ahahahahah, komedija.

  7. Ahahahaah ajmo opet onu Jeremicevu „pasce do Uskrsa“ 😀 😀
    Teletabisi

  8. Predsednik Vucic ne podnosi račun američkoj administraciji, nego gradjanima Srbije.

  9. „Vučić je zbog kriminala dobio žuti karton od američke administracije“. Маните се Јакшићу ставова и мишљења туђих администрација, најбитније за ову Државу какав је став грађана од синоћ, јер они треба да живе овде.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.