Branimir Nestorović: Stava smo da ne idemo u koalicije, protest nije bio pokušaj Majdana

Ostavite komentar


  1. Vrati se u „treće oko“ i ne izlazi iz njega. Na ponovljenim izborima nećeš dobiti ni promil.

  2. Ovaj će rekordno brzo završiti političku karijeru jer praktično je nije ni počeo a već je ispao Vučićeva marioneta što njegovi (već bivši) glasači ne podnose. Trebao je samo da bude šarlatan, ravnozemljaš i sl. i da doživotno uživa podršku retarda koji su u izobilju ovde.

  3. Добра одлука, па уколико опозиција не може да сачува вољу грађана, не да не треба да руководи Београдом, већ не треба ни да постоји, а онда грађани треба да узму ствар у своје руке, без политичара.

  4. A kako to građani uzimaju stvar u svoje ruke bez političara? Kad se to i gde desilo? Kako bi to funkcionisalo?

  5. Tolko smo prsli da nemamo ni komentar a kamoli energije da se borimo za pravdu. Jadni smo i mi i ova nasa deca. A sad ako ste procitali komentar…daljinski u ruke i brzo na pink ili hepi. Tamo je cvece i prolece.

  6. Režimski balansero, uveden u igru kada su uvideli da većinu neće imati. Ni likovi okupljeni oko njega nisu ništa bolji, samo što ne spavaju na Hepiju. Upecali su par poštenih likova oko sebe da ba ih provukli kroz režimski blato i koji pod hitno treba da se izjasne da li podržavaju ovog režimskog balanseronju, ili su i oni legli na budžetske jasle. Ovaj na ponovljenim izborima u Beogradu, sa sve svojim Hepijevcima, može dobiti samo „jedan preko dva“.

  7. Vučićeva podmetačina. Vučić ga je puštao godinu dana na Happy i Pink da prevari narod da je Nestorović neka opozicija. On je sedeo u onom sramnom Kriznom štabu za borbu protiv kovida, setite se. On je režimski čovek i sad je to pokazao.

  8. Kao što su u Ukrajini nacisti oteli državu tako je i Vučić sa SNSom oteo Srbiju. Pitam samo, zašto se neko ko se izjašnjava kao prosrpski političar i patriota jasno i javno ne izjasni prema kriminalcima na vlasti i nazove ih pravim imenom, „veleizdajnici“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.