Brnabić: Bez otvorenih pitanja sa Vatikanom

Ostavite komentar


  1. Kardinal Parolin preneo je podršku Vatikana evropskim integracijama Srbije

  2. Sa vatikanom pričati o nečemu, mi kao pravoslavna zemlja, to je malo teže!

  3. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je u današnjem razgovoru sa državnim sekretarom Svete Stolice kardinalom Pjetrom Parolinom da su odnosi Srbije i Vatikana dobri i bez otvorenih pitanja, saopštila je Vlada Srbije

  4. Na Vidovdan niko u Kruševcu, na Vidovdan predsednik prima katoličku zajednicu, sad svi primaju papine izaslanike….. Unijaćenje u modi, đa evropsko đa tradicionalno. Liči da vladajući ne znaju kojem se carstvu privoleti, ali reklo bi se da je to rešena stvar. Nije im lako toliko breme nositi ceo život a sve za nešto para i malo vlasti. Nek se sete da smo bili 600 godina pod Turcima pa smo pretekli, pa neće nas ni par godina pod naprednjacima satrti. Ne ide to baš tako. Moraće još više da se potrude.

  5. Podrska pape i Vatikana je bitna za Srbiju i za resavanje kosovskog pitanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.