Brnabić: Bolji život sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Ti si bre lažljivica i hoštaplerka. Znamo te iz Naleda i Juesejda i mnogih drugih pozicija gde si se pokazala ko si i šta si. Ko ce lepo da živi, lopovi politički koji pljačkaju ovu zemlju i njhovi naredbodavci tajkuni.

  2. Bitno je da nam i premijerka i predsednik Srbije obećavaju bolji život u 2018. godini, jer se još u ovoj godini osetio boljitak i svu su dobili povećanje plata i penzija.

  3. Stopa nezaposlenosti bi se još više kad bi narod hteo da radi. Narod neće da radi, lakše mi je da žive od socijalne pomoći, pogotovo Romi

  4. Rad Vlade Srbije pod budnim okom premijerke je vidljiv i iz aviona… Naravno da sa ovakvom vladom, Srbiju čeka svetla budućnost

  5. Život u zemlji Srbiji bolji naredne godine. Naravno da je i to moguće. Vlada Srbije i Predsedik ne staju i konstantno se trude da nam bude bolje. Za toliko njihovo zalaganje rezultati se vide iz dana u dan.

  6. Naravno, nije vlasnik firme ,vec ju je prenela na svoju partnerku,doktorku a ona i dalje upravlja firmom.Vece lopovske bande skoro nije vidjeno, a puna su im usta postenja i transparentnosti.

  7. Saradnja sa Evropskim zemljama i pristup fondovima predviđenim za razvoj poljoprivrede su bitna stavka za Srbiju, posebno za preduzeća kojima je potrebna finansijska podrška kako bi napredovala. Svaki novi korak vodi ka sledećem, tu je i mogućnost povećanje stope izvoza, a u zavisnosti od balansa ponude i potražnje i proširivanje oblasti tržišnog delovanja.

  8. Premijerka je žena sa vizijom, koja teži konstantnom napretku naše zemlje i modernizaciji sistema.

  9. Da gospodjo Premijerka, zakon o poreklu imovine je VEOMA VAZAN za Vas. Zasto jos nije u Skupstini kad je veoma vazan? Debatuju se desetine drugih zakona a taj "veoma vazan" se i ne pominje. NIKO NA NJEMU I NE RADI. ZASTO? Zato jer bez njega mozete svakom iz opozicije prisiti sta vam je volja. I livade na Vracaru i milione u stranim bankama,i razne stambene povrsine itd. jer znate da to narod gleda a da se ne moze dokazati suprotno. A drugi razlog je sto bi pola danasnje Vlade zavrsilo na stubu srama a neki i u zatvoru. Ne zaboravimo da su mnogi clanovi danasnje Vlade bili clanovi bivsih Vlada. Nisu ludi da donose zakone protiv sebe.

  10. Od Lazara Krstića do Ane Brnabić ista priča: "Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri" (Troter braća).

  11. Dakle ako neko ne moze da zivi sa 25.000 dinara on ne gleda objektivno na ekonomsku situaciju, i ko je ova zena koja se usudjuje da demantuje vucica koji je lepo rekao da mi vec zivimo bolje vec od 2014-te, odnosno 15-te, odnosno 16-tee ,odnosno vec krajem 2017-te…

  12. Nije nezaposlenost 12% nego se toliko jos uvek javlja birou, ko zna zbog cega. A bice jos bolje tajkunima, to svi znamo, i oni su neki gradjani.

  13. Premijerka je kao dobar djak od svog mentora (najboljeg studenta prava u nasoj galaksiji, pa i sire) odlicno savladala temu "Obecanja skore lepe buducnosti", od cega, dabome, nece biti nista. Zivi bili, pa videli.

  14. Gospodjice, evo jedan primer Vaše brige o narodu. Upućujemo Vas na probleme koji postoje u funkcionisanju železnice sa putnicima na relaciji Beograd – Vršac. Neka Vam rukovodioci železnice pokažu prepune inboxe primedbi, predloga, molbi i zahteva koje su tokom 2017 godine dobijali od stotine putnika. Ni jedan odgovor, niti uvažavanje korisnika usluga. A to preduzeće je veliki gubitaš. Bruka, bruka, sramota, sramota …..sramota celog državnog rukovodstva.

  15. Ako imamo 10 ljudi, 4 je nezaposleno, 2 pobegnu u inostranstvo da rade, smanji se nezaposlenost za 50%. Tako ova vlast smanjuje nezaposlenost.

  16. Povećanje plata i penzija? Prethodno umanjenje se ne uzima u obzir? Čuo sam da će nam povećati i sledovanje čokolade.
    Orvelovske fore. Što bi neko i znao da je nekad i čitao dotičnog. Sreća pa nas ima i zlomislećih.

  17. Znaci, i iduce godine, po ko zna koji put, nam reprizirate Bolji zivot!!! A mi praznog stomaka, promrzli i bosi, cekamo Bolje dane, bez vas, da nam svane.

  18. @Milan Milinović, Mare, Viki, Lun: drugari, šta je jutros bilo u sendviču? Nadam se da se zalomilo i koje parče pršute da pospeši vaše uzvišene, državotvorne misli! Nažalost, vi ste ti koji su u prednosti. U ovoj nesrećnoj zemlji ne postoji mehanizam lustracije ni na jednom nivou, pa će tako jednog dana, kad prođe i Vučić (a svi prolaze, pa mora i on), Milan Milinović, Mare, Viki, Lun i ostala armija beskičmenjaka samo da se okrene na drugu stranu, ka drugom izvoru sendviča, bez trunke nečega što se zove lični integritet i ljudsko dostojanstvo.

  19. Jedini uslov koji ti je Vučić postavio kao uslov za premijera je da znaš i da hoćeš da lažeš.Ti si postigla i više. Ti se ničeg ne stidiš!

  20. Sledeća godina nikad neće proći. To je najbolji demagoški princip za ništa. Kad te pitaju kad će nešto, ti kažeš sutra i ne možeš da pogrešiš.

  21. Ја сигурно не, јер сте ви лично госпођице, потписали Јавни интерес, а да се мени сруши кућа у центру Чачка у којој сам рођен, да би испунили необуздану жељу локалних моћника, да ми отму наслеђену имовину! Под изградњом библиотеке сакрили се своје локале и кафане, а Ви госпођице својим парафом дадосте им зелено светло за експропријацију која им је четврта и задња од 1948. Године, јер је ово последње што смо имали у Чачку! Велико вам хвала госпођице Брнабић на овако лепом људском гесту!

  22. Premijerka misli da nas fascinira obecanjima Aleksandra Vucica bajatim vec pet godina. Bolji zivot je jedino u seriji na RTS I zato tamo stalno repriziraju, kao i Vucic a sada i Brnabic. Ni mala deca vise ne veruju u ta obecanja, zato se manite toga jer ni sami u to ne verujete.!

  23. Bolji život od……koje ono beše godine? Pa mi živimo nikad bolje, tj. biće bolje, biće bolje a nama nikad bolje1
    Dakle: -Kako živiš?
    .Nikad bolje!

  24. Kao prvo, nezaposleni nece ni da se prijavljuju na evidenciju jer nema svrhe jer ista ne moze da im nadje posao a dobar deo tih istih nezaposlenih je pobegao iz zemlje, tako da je strasnije da vi imate smanjenje broja stanovnika. Kao drugo interesuje me dokle ce da joj se tolerise sukob interesa, to jest enormnog bogacenja a sve u protivzakonitoj formi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.