Brnabić: Srbija se etablira kao regionalni centar

Ostavite komentar


  1. Srbija pokazuje da je spemna da bude lider u regionu ,uz pokazivanje dobe volje za dobre odnose sa zemljama u regionu i dalje.

  2. O čemu ova persona priča? Kakav regionalni centar, kakva dobra ekonomska situacija. Poslednji smo po ekonomiji i platama i u regionu, a o Evropi da ne govorimo. Problem i jeste u tome što se ovih godina "nešto" radilo, ali na održanju zadnjeg mesta i najbednijeg života. Toliki protok stranaca koji se vraćaju kući sa punim kesama. A teške su i kese onih koji sa njima sklapaju ugovore. E toga smo mi regionalni centar. Prodaje i uništenja zemlje. Ima li stranca kome takav centar ne odgovara? Sram vas bilo.

  3. Ova opsta mesta su stvarno nepodnosljiva. Opet cu izvesti kratku racunicu. 5 izbornih ciklusa za 5 godina. Tri meseca pre i posle izbora nema vlade. 5 izbornih ciklusa puta 6 meseca je 30 izgubljenih meseca ili 2,5 godine. Uzmite skupstinu. Koliko puta je skupstina ove godine zasedala? Gde je tu rad parlamenta, odbora? Dajte konkretno sta ste uradili za poslovni ambijent?

  4. Dali Je ova mlada tek stupila na mesto Premijerke,a,,mentor,,će joj biti,jedan ovakav,,lider,, Svesna šta se podrazumeva pod,pojmom,,Etablranje,,,.Ili SE EU I SVET civilizacijePRIKLJUČUJU JEDNOJ OVAKO,,PREPOZTNSTLJIVOJ,ETABLIRANOJ,ZEMLJI ,GDE SE USTAV PREKREČI PA SE USVOJI,,,jednoglsmo,,RADIKALSKI,UatAV..U KOJOJ TO GOSTUJUĆOJ ELITI POSTOJI TRI POLOVINE,,SPECIJALNO ,,OVLAŠĆENIH,MINISTARA,,SPOLJNIH POSL,OKOFERČE I,VOJVODA,,IZ BAJČETINU .OVA,,,Etablirana,,samostalna, i,,neopredeljena,,stranački,,. Ili je za dosadašnje ,,tekovine,, još nisu dotakle,ILI DOVOLJNO DOTUKLE, kao Kolege joj ISTE , Slične ili više ličnih stručnosti po ,,samo,po obrazovanosti kao ,,Obične,, stanovnike,ovako urušenih i zloupotrebljenih,ovlašćenja Njenog,,slavnog,,po ,,izumima,,,kadrovika,,.Umesto,,Bože pravde, prikladijeje JE bilo da IM SE TUTTO COMPLETO,ODSVIRA KONAČNO MORATORIJUM,S OBZIROM NA,,ELITIZAM,,I,,ETABLIRANOST,,POZVANIH I PRISUTNIH,ZVANICA.,,.Dali se to,,zvaničnio,, naziva,, daljnja posvećenost,i, i,naporan rad,, na ,,ekonomskom,,razvoju,,ili je OPET ,K,o I PREDHODNIK JOJ , Činjnice O STEPENU ,,RAZVOJA,,Ostavila ZA NEKI Naredni,Rebalans BUDŽETA.,I NOVO,,Saopštenje,iz ,,UDRUŽENE KLIKE ,,Jednomišljenika,.,,Iz koga to,,ćupa,, će da se ODVADE Troškovi,ZA,,SAMO Još DVA Ministartva I SVU ,,obavezujuću,,,KAMARILU Uz,,izabrane,,.Niste li kao,Premijerka za ekonomske sfere obavezni da odmahna početku SAOPŠTITE Koliko Naciju,radnu i penzionersku košta ova sveopšta,,etablizacija, ZA EXTERIJER da ge,,proslavi,,i ceo,,presrećni,,Enerijer,,Srbije ..

  5. Regionalni centar cega? Pored clanica EU i NATO – Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Madjarske, Grcke, i ovih suseda koji su vec u NATO – Crne Gore, Albanije… Mozda postajemo centar po siromastvu, odlivu mozgova, iseljavanju mladih i obrazovanih, ulicnom nasilju, javnom dugu, broju zaposlenih u javnoj upravi, po falsifikovanim diplomama…

  6. Ne pamtim da je ikada najsiromašnija zemlja bila nekakav centar. Bilo gde. Bilo čega.

  7. Zadnjih pet godina nam pricaju bice bolje za dve godine,pa jednu godinu, a evo sad nam obecavaju 2019. godinu. To je jedna sestina radnog veka. Kad AV misli da mi zaradimo nase penzije i da se skucimo. Premijerka obecava da od Srbije napravi "centaur".Centar cega? Dilera droge, prostitucije, centar za socijalno ugrozene….

  8. Ova individua bez biografije izaziva strah…zar ta ili to ili taj ili sta vec da nas vodi, kako i sa cime?Pa ovo je i za ludog previse…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.