Čanak i Odžić potpisali sporazum o saradnji

Ostavite komentar


  1. nemate problem jer ste skontali da nemate šanse da pređete cenzus a da vas niko neće. neće vas ni „vođa“ sa kojim šurujete svuda na lokalu gde vam se ukazala prilika.

  2. Ovo je verovatno danas najbeznačajnija vest, bezbačajnija od vesti na ružičastoj televiziji, beznačajnija od Farme i Zadruge, jer čak ni preostalih do 50-60 Čankovih pristalica i možda 100.-ak pristalica Odžića, ovo ne zanima. Šta ova vest treba da predstavlja, dokaz o pokušaju ukrupnjavanja opozicije, pri čemu ovaj prvi odavno nije opozicija a ovaj drugi nikada nije niti bio neka realna snaga čak ni u autonomističkom pokretu, ili dokaz o postojanju nekave redovne stranačke aktivnosti u ovoj autokratiji?. Žalosno je što su njih dvojica ostali navode „lučonoše“ autonomije Vojvodine, zato verovatno ona više i nije tema na dnevnom redu ni vlasti ali ni opozicije…

  3. Ovo je dobar znak. Ne može Vojvodina više da izdrži ovo otimanje i centralizaciju. Evo, svi smo toga svesni. Hajde sad, ostavite priče o „zlim autonomašima“ koji će „da cepaju državu“ jer niko neće ništa da cepa. Ajde da jednom svi koji želimo da živimo normalno da se okupimo u jednu kolonu, da konačno jednom nešto izborimo za sebe i svoju decu.

  4. da je ponovo puna autonomija kao što je bila; Vojvodina bi mogla raspolagati sredstvima, graditi vrtiće, bolnice, popravljati železnicu i puteve. Ovako, odlukom Beograda, odsečeni smo u svim pravcima! 

  5. . Ajde sad, dajte i druge stranke koje znaju šta je Vojvodina, pa izađite na ulicu svi zajedno. Ja zbog vas šetam sa vojvođanskom zastavom, nemogu više da idem u koloni sa ljotićevcima i onima koji bi da ukinu Vojvodinu!

  6. Meni je drago što je neko postavio pitanje Vojvodine, a da ne dolazi iz Beograda. Kakvi god da su i koliko god da „traju“, jedino Čanak i Odžić pominju probleme koji nas se tiču…

  7. Kome smeta zastava Vojvodine? Mislim da po Ustavu pokrajina ima pravo na simbole. Ako će da krše Ustav, kao što to Vučić radi sa drugim stvarima, onda je druga stvar u pitanju. Vojvodini je važno da traje. 

  8. Ima smisla. Nije ono „i levičari i ljotićevci na jednom mestu“, nego ljudi koji imaju svoj politički interes i slične ideje. Mogu da zamislim da živim u takvoj Vojvodini kakvu traže jer su moji roditelji živeli u njoj. I nije bilo separatizma i gluposti. Uvek sam govoriio da – čim BG prestane da odvlači….

  9. Puna Autonomija Vojvodine, nezavisno sudstvo, imovina i izvorni prihodi, ravnopravnost svih. Ko će drugi da poteže ta pitnja ako ne oni? Da čekamo da dođe Kalif namesto Kalifa pa da ugasi i ovo malo Autonomije što imamo. Trenutno možemo samo da izdajemo samo dozvole za pecanje, otprike….

  10. . Nadam se da će se uskorro priključiti i ostali relevantni politički faktori Vojvodine i da će zaista napraviti pravi front protiv siromaštva, nepravde, zloupotreba. Tuđe nećemo, svoje nedamo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.