Čitaku se povlači sa pozicije ambasadorke Kosova u SAD

Ostavite komentar


  1. Ma kakvo misljenje imali o Vljori Citaku, na nju bi mogli da se ugledaju ovi nasi politicari, kojima su vazniji njihovi „lideri“ i partijski interei od interesa ove drzave i ovog naroda. To, politikantsko slepilo, je zahvatilo i vecinu gradjana Srbije koji „od drveca ne vide sumu“.

    1. Opa… Eto slobodne fotelje za mladjanog Pozderca.Sad može u bojkot.

  2. Više puta sam se šalio, čak, na račun Vljore (Valone) Čitaku. Potsaćala me je na onog Šaćir Bega. Oboje su koristili štedro svoje lične afinitete i poznanstva. Ljubimca Madlen Oblarajt, nesumnjivo lepa i fensi, šarmantna i duhovita je uz Pacolijev novac, lično doprinela mnogim priznanjima, učlanjenje u mnoge svetske organizacije.
    Kurtijeva osvetoljubivost se eto obrušio na dva najistaknutija borca za afirmaciju R. Kosovo. Pacolijev novac i Fljorina lepota i šarm su bili dobitna kombinacija. Ovo i neviđena svađa sa Ramom i Haradinajem skupo će koštati nesuđenog srpskog zeta.

  3. Odlaskom Čitaku Srbija je oslabljena…Toliko diplomatskog diletalizma niko nije video….

  4. Za neke neke stvari poput promene vlasti ,ostavki, razresenja ovi pokazuju vecu kulturu i postovanje kakvog takvog reda ,nema ne dam ovog ne dam onog“!!!

    1. Tek kad se tuku po Skupstini u Pristini sto su kulturni, a i kad mrtvacke kovcege jedni drugima salju. A, svedoke sto nalaze mrtve, istrebljuju se bez problema.

      1. Pa.dobro napredovalo su. Nemaju cetnickog vojvodu u skupstini ciki nazovi koljaci masu roze zenskim gacurdama. O pozocoja im sjedi u skupstini. I poslanici nisu sline jednoga covjeka. I sve su im poslanoce ribetine naspram Maje Gojkovic. I tako dalje…

        1. @Murganovski
          Nemaju cetnickog vojvodu ali imaju bar deset ratnih zlocinaca u parlamentu, na predsednickoj funkciji a donedavno i na premijerskoj. Kada smo vec kod Seselja a sta je Kurti nego albanska verzija Seselja, jeftini populista i demagog. Sto se tice „ribetina“, tu si u pravu, tesko da neko moze u gabaritima da nadmasi Osmanijevu.

  5. Jedino sto me zanima kod ove uvazene gopodje, koja me neodoljivo podseca na klasicnog hermafrodita, da li se brija svakodnevno ili to radi redje?

    1. Cim su vam objavili ovaj „biser“ sigurno i moderator deli vasu radoznalost;)!!!

      1. Nemojte da ste nakraj srca. Samo sam se salio, mada, iz ove, za neke, veoma zgodne dame, prosto vrcaju muski hormoni. Uostalom to je danas uobicajeno, skoro moderno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.