Čomić: Vreme je za ozbiljne promene

Ostavite komentar


  1. Има оних отишлих и због претеране говорљивости дотичне, због њене славохлепности (док је била у Скупштини на власти, држала је ex catedra лекције себи једнакима са толико неукуса да је само било питање када ће гласачи рећи НЕ таквој „елитистичкој“ препотенцији). Мој је јавно исказан савет демократама био (још док су били на власти) да, ако желе успеха у народу и његове гласове… нека Чомићку пошаљу у треће борбене редове (да не буде баш тако нападно чујна… али, шта ћете; свако себи кроји судбину, па и демократе. Не зна човек баш увек шта је све најбоље по његов интерес – па тако ни демократе: само напред са токативном Чомићком!

  2. Demokratsku stranku godinama unazad vode isti ljudi politika je ista tako da promene ni posle promene predsednika ne mogu da uslede.

  3. Velike promene desavaju se svaki dan na vasu zalost ali na srecu naroda, rezultat tih promena su svakako i povecanje plata i penzija, otvaranje novih radnih mesta, ugled u celom svetu to sve u vase vreme nije bilo!

  4. Situacija kao na pijaci kad dođeš kasno , nema se šta odabrati, ostalo samo trulo i gnjecavo.

  5. Ја сам први панично упозоравао Зорана Ђинђића да се чине негативне работе и да се тако нисмо договарали.Да међу нама има особа које командују а да их нигде нисмо до сада видели?Ја сам био задужен за особље на нивоу Србије који су радили изузетно одговоран посао.Почели смо да добијамо ужасне наредбе које су код Милошевића биле незамисливе?Панично сам тражио да ДС напусти вилу чији власник је био чувени инжињер Божић познат по конструкцијама за кочење локомотива и вагона.Једна жена која је дрмала странком издала је наредбу да се искључим из странке и тако је и било.Данас је ДС минорна странка и немо’ да ме вучете за језик да кажем оно што мислим.

  6. G.Čomić je deo porazenih snaga koje nestaju i koje ni reciklaza ne moze vratiti narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.