Dačić: Beogradski izbori odlučuju o ostanku Vučića na vlasti

Ostavite komentar


  1. KADA OVAKVI,Mali prinčevi,,,,a bez SENT EGZEPERIJA,,Sanjaju,na ,S.F ,frekvencijama,,.HAJDE Da IH Tuto compltto,,OLOVKAMA LIŠIMO,,,MUKA,,.Odavno su ZRELI Za JEDNU JEDINU REALNOST, Na,,zbornom,,mestu, ,POD STROGIM NADZOROM, Da SE Opet,Ni pod RAZNO , Nereinkarniraju,.Ovisnost Od Vlasti,PO SVAKU CENU, Sa SVIM,,Spontanim,posledicama,,,,DRUGAČIJE SE NELEČI,

  2. Dali u ovako,,NapreDNO Sređenoj,zemlji ANE DRŽAVI,MOŽE I SME I NAROD DA SE,,NALJUTI,,,I TO,,SAMO,,OLOVKAMA.,,ZAMISLITE,,UVREDIO,SE koferče,ili,punjeni ratluk,što GA,optužuju da je,,izdao,Miloševića inače znanog u civilizaciji,svetakao,PREPOZNATLJIVOG, MESARA BALKANA,A najviše srBskoe nacije sa SVIH DESTINACIJA,,VELIKE SRBIJE,,I ,,ZNAMENITIH,,KOTA K.K.V, .I OPET,,EKSKLUZIVA,, NA ZVANIČNO,USVOJENOJ , Julovskoj,,,slobodarskoj,, i patrjJotskoj,,kući,,.Ko neveruje u REINKARANCIJU IMA,,ČAST ,DA JE ,UPOZNA,,U VIDU,,SV TRJSTVA ,exSRS sada SNSI SPS,ILITI,,,SREĆOM,,VEČITI,,.,Podigoše spomenike na sve strane a,,zaboravoiše,, ONOGA,koji ih je lično,REINKARNIRAO, STOPIRANJEM LUSTRACIJE,jednog osobenog ,,legalistu,,i to,,dr ,,Pravnog faksa..Za TAKAV,,Amanet,,JE BAR,,Zaslužio,,i da Ga se prisete,, dok.,Lamentiraju,,o,.,volji,,nacije,uz Miris ,tamjana Onažene i ,,Podivljale S.P.C..

  3. Zgadili su nam se i Vucic i Dacic i Sps i SNS.Ne mogu vise da ih ni vidim ni cujem do sledeseg stoleca.
    islim da to vredi za vecinu obrazovanih i normalnih ljudi u Srbiji.

  4. ,,Povodom navoda da postoje struje u stranci koje žele njegovu smenu, izjavio da bi onaj ko bi ga smenio "pljunuo na sebe" jer je kako je naveo, radio s njim kao stranačkim liderom.““““
    Da li to Dačić govori o Aci i Tomi ili o Tomi i Voji?

  5. Толико су се усилили ови политички фосили(снобови) да олако изјављују прогнозе- да ће ови избори одредити судбину нашег драгог Инаугуранта.Мисли да каже да су неопходни нови парламентари избори поред београдских.Циљ је да Инаугурант остане на булдожеру,ресто ће некако закрпити.Дакле они се баве само самим собом.Зато им је и стало да буду шефови на Пашалуку на води.Иначе ће им онај амерички Јањичар ,мистер Ји,шутнути обе столице испод инаугуранског пркна,док ће трећа на којој пише Србија,постати обична савамалска шупа!!!

  6. A kada to Beogradski izbori nisu određivali dalji kurs politike u Srbiji? Oduvek se znalo da se promenom vlasti u Beogradu započinje talas promena u ostatku države. Svestan je narod toga tako da ne verujem da će do promene vlasti doći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.