Dačić: Bestidna izjava Plenkovića

Ostavite komentar


  1. Kako bi bilo kada bi se za početak vi ogradili od vašeg ljublenog šefa, koji je sa političkim sinom zagovarao granicu Karlobag-Virovitica?

  2. Ovaj covek ne zna ni sta je „d“ od diplomatije. Sve se moze reci na fini ili na prostacki nacin. S obzirom ko mu je sef ocigledno to ne smeta inace bi od svakog drugog dobio posle ovakve izjave momentalni otkaz!

  3. Ne volim Dacica jer nije diplomata ali ovo sto je rekao stoji. Sta bi se dogodilo da smo sve Albance proterali i da danas zive negde u Albaniji a da bez srama i stida dajemo lekcije drugima. Nikako da shvatei oni i muslimani da su oni napali Srbe koji zive zajedno sa njima i da imaju ista prava kao i oni toboze braneci drzavu od svojih gradjańa. Da je Srbija ratovala sa njima neznam sta bi ostalo.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 10

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.