Dačić: Ne otvarati poglavlja

Ostavite komentar


  1. Adios Srbistan, ne mogu vise, idem, napustam svoju zemlju. Nek ovo politicka mafija radi sta hoce, ne interesuje me vise. Ovo je prokleta zemlja i prokleti narod. Da dozvolimo da nas vode ove moralne nakaze, fuji.

  2. Demagogu i kameleonu Dacicu se ne vraca u njegovo rodno selo Zrze pored Prizrena sada samostalna drzava Kosovo i na svaki nacin pokusava svoje rodno selo pribliziti
    Beogradu koji ne bi napustio ni za zivu glavu.

  3. Rozvelt je govorio da se u politici ništa ne događa slučajno. Ni ovo nije slučajno, već samo dobro pripremljen izgovor za zaštitu oligarhije. U momentu kada budemo ušli u EU, svi naši domaći moćnici dobijaju otkaz. Ekipa koja je sad, i došla je da to uspori ili spreči ako ikako može.

  4. To je ta politika koju mrzim:vazniji su izmisljeni drzavni i nacionalni interesi od ljudi.
    Nema tog Kosova i tog Putina koji su vazniji od Srbije na putu u EU!
    Zasto su zelje Dacica i slicnih promasenih zamlata vaznije od imteresa nas,malih ljudi koji bi da zivimo ovde i sada a ne za ciljeve do kojih de mozemo bez rata i umiranja nase a ne Daciceve dece.

  5. Ако сматрате да су независност и државни суверенитет измишљени разлози, онда је најбоље да се придружите Mister White-у и да не загађујете живот онима који воле Србију.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.