Dačić: Neophodan unutrašnji dijalog o KiM

Ostavite komentar


  1. Kakav "unutrasnji dijalog" gosin Dacicu ? Mislite na caskanja unutar vase koalicije ? Sa kime vi to vodite "dijalog" Vucicu ovih 5 godina od kada je vas sef Vucic uzurpirao vlast i sve institucije sistema u Srbiji ?

  2. Ovi definitvno nesto pokusavaju da nam uval! Te Vucic bi da pita drzavu, te Dacic drzavni konsezus…ovoga se treba plasiti.
    Naime, kako ih nije sramota da su se sada setili da mozda treba interno dogovoriti stav oko Kosova. Sta sada, ne idu pregovori, pa mi nismo krivi…pa daj da ikljucimo drzavu.
    Dacicu drzava je bila oduvek tu. Ko vam je branio da se pitate prvo u kuci?
    Smrdi nesto.

Ostavite komentar


Politika

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje 8

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje

Ministar odbrane i mandatar buduće vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas poslanici nemačkog Bundestaga Patriciji Lips da je situacija na Kosovu i Metohiji složena, osetljiva i upozorio da sve više predstavlja humanitarno pitanje.On je na sastanku u Beogradu rekao da je razočaran zbog dugogodišnjeg izostanka primene odredbi Briselskog sporazuma s Kosovom i istakao opredeljenje Srbije da doprinese razvoju regionalnih odnosa i inicijativa kao što su Otvoreni Balkan i Berlinski proces - prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.