Dačić: Peti oktobar je bio prevara

Ostavite komentar


  1. Lici na Dacica!!!!!!!Jos jedna od neodmerenih izjava Dacica.Pitam se posto je gospodin na veoma vaznim funkcijama da li on bar nekad zna nesto pametno da kaze.

  2. Glavnu prevaru je izveo I. Dačić: sklopio savez sa DS-om, preživeo, pa pritrčao Vučiću kad je to bilo probitačno. A zapravo nije kriv on, lukav kakav je, nego oni što su mu verovali.

  3. Ako Dačić tvrdi da je u pitanju bila prevata, a prevara je krivično delo, da li istražni organi ove zemlje trebaju da privedu sve aktere demonstracijama, uključujući SPS, Jul i SRS, i da iz njih "istersu" istinu o tom tzv. Istorijskom dogadjaju. U protivnom, Šešelj, Dačić i Vučić jesu i biće jedini pobednici.

  4. Bahato Ivice bahato. Samo tako nastavi, narod te bas voli i onako bi zeleo da te uzme u svoj zagrljaj. A sanse za to ti rastu svakoga dana.

  5. Pa,zbog nedovrsenog posla(izostanak Lustracije ili 6-og oktobra),danas su na vlasti oni cija je politika dovela do krvavog i divljackog raspada SFRJ!Moze sada da likuje "banana man" i njegovi pajtosi.Sramota za Srbe,kao naciju,da moralno propadnu(da budem grub "otupeli"),cim su dozvolili da ih opet vode ovi hohstapleri iz devedesetih!!

  6. "Gde su sada oni koji su izveli 5.oktobar?" U opoziciji su, "ucutali" su se i "krckaju" opljackano, ili su se prodali SNS-u. Zasto su u opoziciji? Zato sto nisu, kada su dosli na vlast pohapsili one koji su Srbiju doveli u situaciju da je niko u svetu nije branio, proizveli najvecu inflaciju i siromastvo.Zato sto nisu poslusali Nenada Canka da se sudi "prosloj" vlasti i profesora Cedomira Cupica da odmah bude usvojen Zakon o poreklu imovine.Iz politike su otisli projektanti pljackaske privatizacije ili su u SNS-u.Zato, kad osvoje vlast opozicione stranke ce morati sve lopove, lazove i prevarante – da kazne.

  7. Evo dokle nas je dovelo "istorijsko"Tadićevo pomirenje
    sa komunjarama;pokojni Zoran Đinđić se okreće u grobu.

  8. On to najbolje zna da je bila prevara jer je Miloseviceva struktura (para)drzave i privatizovane privrede ostala netaknuta pa je i Dacic samo nastavio tamo gde je prividno stao 5. oktobra

  9. Ovako mogu da pricaju samo
    osobe bez imalo obraza, postenja, korektnosti. Nazalost nista cudno za ovu srpsku sredinu, pokazalo se to kroz srpsku istoriju. Ironijom sudbine, zahvaljujuci petom oktobru doticni je tu gde jeste.
    Da je taj isti peti oktobar i ono sto je sledovalo neposredno nakon njega malo vise licio na prave revolucije, kao Francusku i Oktobarsku, svega ovog socijalistickog i radikalskog zla nebi bilo sada.
    Postovanje Redakciji Danasa

  10. Zašto se komentatori ljute na Dačića? Pa nije vas on prevario već DOS. On je mogao da prevari samo svoje glasače, tj. one koji su mu verovali. Vrhunac apsurda je da se ljute na Dačića zbog pakta sa Tadićem? Za taj zagrljaj pitajte Tadića. Da nije toga bilo Tadić bi još ranije otišao s vlasti. Dakle, sps bez rešenja, dos prevara, sns propast… sve gore i gore. Imamo kome da se okrenemo za početak, Janković, Jeremić, Obradović, Radulović, prvo fer uslovi i odnosi a posle ko koga nadglasa u skupštini. Ne vidim da donosi rešenje neka druga opcija.

  11. Koštunica se odrekao 5-og oktobra i oživeo one iz devedesetih.Tadić nije imao nikakav drugi izbor ,osim Dačića, za formiranje vlasti .Sad se vidi da je bolje bilo ostati u opoziciji.

  12. Mali Slobo, prevara je vasa. Petog oktobra ste se vi I vama slicni kao kameleoni kamuflirali da bi posle desetak godina ponovo pokazali svoje pravo lice.

  13. Има ли и један Србин који са сазнањима до којих смо дошли у ових 17 година (а много тога смо знали и раније), после уништења Либије, Украјине, Сирије, покушаја уништења Египта, верује да је пуч из 2000 био израз народне воље и да га нису организовале ЦИА и друге тајне службе?

  14. Dok god određene fizionomije u ovoj državi ovakvim individuama daju prilično masnu podršku na izborima (oko 10%) , one će se pojavljivati u medijima, biti na važnim državnim funkcijama i keziti nam se u lice, držeći nam, potpuno neosnovano, moralna predavanja! Ali, izgleda da mnogo građana nema snage da se odupre porivu defetizma.

  15. Prevara je sto nije bilo 6.10. Pa danas ne bi koferce davao bilo kakve izjave, vec bi robijao jos uvek. Dabogra mu familija ceo zivot zivela u toj drzavi koju je bio omogucio nama. Na bonove i bez lekova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.