Dačić: Pomoć Srbije Madagaskaru

Ostavite komentar


  1. Sjajno, kao pomoć poljoprivredi, zdravstvu, obrazovanju, trgovini bratskom Madagaskaru poklonimo im trajno naše ministre koji pokrivaju te resore…ma zašto samo njih, poklonimo im i ministra finansija, ministra odbrane, premijerku i raspevanog Ivicu…sve u jednom paketu, pa neka odande prate našu borbu za Kosovo.

  2. Posto je Dacic uspostavio dobre odnose sa Madagaskarom, mogao je o istom trosku da uspostavi slicne i sa Papua Novom Gvinejom,
    na Pacifiku, s`obzirom da obe ove zemlje izlaze na more, a Srbija ima visak brodova sa kojima ne zna sta ce. Ovo sve zbog Kosova, za koje predsednik Madagaskara nije ni znao gde se nalazi, dok nije upoznao
    Dacu-koferceta. Dacic kada ide po Africi, nosi Titovu sliku sa sobom pokazujuci je svima, koji misle da je Tito jos ziv i da Jugoslavija jos nije propala, zahvaljujuci upravo likovima poput Dace-koferceta..

  3. Da li je ovaj Vivek zaista glup Ili se Samo pravi. Medjunarodno pravi ne poznaje definicioni, soluciju Ili termin povucenje priznavanje jedne drzave drugoj drzavu. Postoji pogorsanje medjusobnih odnoda kao sto postoji i poboldanje tij odnoda, postoje bote, çovlacenje ambasadorja, isterivanje. Ambasadorja Ali povlacenje priznanje postoji jedino u glavi Dacica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.