Dačić: Rehabilitovanje ustaštva

Ostavite komentar


  1. Dočekali smo i osuđenog ratnog zločinca šešelja u Skupštini Srbije,zar ne!? Dočekali smo i predsednika koji je crtao granice na liniji „Kavlobag-Kavlovac-Vivovitica“,i prvi i jedini u Evropi nakon ww2 oživeo hitlerovu i gebelsovu parolu 100 za jednog,opijajući se proslavljao ubistva novinara Slavka Ćuruvije i premijera Srbije Zorana Đinđića(po vučićevom vlastitom priznanju).Doživeli smo i da imamo ministra inostranih poslova koji ne ume da sastavi suvislu prosto proširenu rečenicu čak ni na maternjem jeziku,a kamoli na bilo kojem stranom. Dočekali smo dezertera-crnokošuljaša na mestu ministra vojske,kao i majstora- keramičara na čelu BIA-e. Dočekali smo i to da decu lečimo SMS porukama dok vi gradite jarbole i bezočno pljačkate građane besmislenom,basnoslovno skupom novogodišnjom rasvetom. Dočekali smo da tzv.“Srpska“ lista,kosovska podružnica SNS-a, uđe u koaliciju s ramušem haradinajem i tog zločinca svojim glasovima postavi za premijera tzv. nezavisnog Kosova. Mogao bih do sutra da nabrajam šta smo sve od vas dočekali,a što je mnogo gore i pogubnije za Srbiju i srpski narod od ovih budalaština kojima dačić pokušava da skrene pažnju i baca prašinu u oči.

    1. Sve je tako i sve potpisujem, a sta vredi Dacic je i dalje ministar inostrani, Vucic Predsednik, Vulin ministar i mnogi debili u Srbiji vredniji su od strucnjaka.Zasto? Pa zato, jer to smo mi, krivimo sve druge, jer tesko je priznati da je krivica kod nas, a i lakse se podnosi.Pa trpimo!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.