Dačić: Sprečiti dalja priznanja Kosova

Ostavite komentar


  1. Podkomesar drug Dacic je takozvani ministar takozvanih spol(j)nih poslova Srbije!
    Kada ce politicari Srbije priznati I postovati Srbiju kao drzavu???
    Do sada su se uglavnom bavili ““srpskim zemljama““ – takozvane SAO ili ZSO.
    Dacicu nije mesto na frankofoniji jer ne govori ni taj (francuski) jezik I Srbija nema nikakve veze s ovom organizacijom. On mlati praznu slamu kao podkomesar V. Jeremic, takozvani picopevac!

  2. Dačić: "Sprečiti dalja priznanja Kosova"
    OVO KORISTI SAMO PARTIJAMA, KOJE UPRAVLJAJU R. SRBIJOM I KOJE ŽELE TO DA OSTANU!!!
    "ČIST" POPULIZAM!!!
    Pozdrav iz Banata!

  3. Ima srece Dacic. U nekim zemljama Azije i Afrike jos nisu culi da je Tito umro
    i Dacica kao ministra ino-poslova iz Beograda dozivljavaju kao Titovog izaslanika. Kada budu saznali za Dacicevu parolu " I posle Tita -Milosevic odn Dacic" bice svasta.Najgore ce proci Srbija jer u slucaju nuzde Dacic moze da se skloni u rodno selo Zrze (Prizren) -samostalna drzava Kosovo sa kojom je Dacic "u zavadi" iako su samostalnost nasem juznom susedu "patriotskim metodama" darivali upravo
    Dacicev SPS i radikali -raznih boja. Ako ovako Daca nastavi ispascemo svi ludi u osim njega i ostalih "patriotskih snaga" u zemlji Stradiji.

  4. @Charli

    Ovo je vec ko zna koji put da ponavljas iste demagoske fraze, sta je problem? "Stvaralacka" blokada ili ti su ti te dve fraze koje vrtis maksimum kapaciteta?

  5. JOŠ Kada ode na putešestvije do Dalaj lame i u Papuu,ima da,,rastereti,,i,,obraduje,,ledy EŠTON,,ŠTO NEĆE DA JE OPET,,OBRADUJE ,za njen rođendan Sloboleonovskim,, Šarmom,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.