Dačić: Želimo Srbiju u kojoj biti star nije sramota

Ostavite komentar


  1. Dačiću jel’ to borba za opstanak u bari u kojoj jedan krokodil guta sve.
    Proveo sam radni vek u Vojskama na ovim prostorima a sada kao penzionisani oficir sa 75 godina života živim kao podstanar u 4 sa 4.
    Dačiću, šta misliš jel me sramota što sam ovde i što nisam ostao tamo gde sam imao stan.
    Dačiću, ovo je napredna država, siromašnih i poniženih građana što ti kao „socijalista“ u vlasti podržavaš.

  2. Želimo Srbiju u kojoj ti nećeš više biti u vlasti, kao ni autokrata i manipulator Aleksandar Vučić, želimo Srbiju u kojoj je nasilnik Palma u pritvoru, umesto što po dnevnicima sa nacionalnom frekvencijom, koju plaćamo mi gradjani, preti celoj Srbiji, želimo Srbiju u kojoj Željko Mitrović više neće biti u službi ni jedne vlasti i gde će neće više targetirati ljude koji će koliko već sutra biti likvidirani na ulici, želimo Srbiju koja će jednom za svagda raščistiti sa vama iz devedesetih da nas više ne sramotite.

  3. Желимо Србију у којој је срамота бити Ивица Дачић!!!

  4. Dačiću ne zaslužujete ni ti ni Vućić bilo kakav komentar jer vas treba smestiti u ustanovu preko puta stare bbeogradske stanice. Ubuduće da bi se neko bavio politikom potrebno je da prođe sve preglede pilota letača a ne preletača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.