Dejan Bulatović saopštio da je napustio SSP zbog Marinike Tepić

Ostavite komentar


  1. Mnogo mi se svidjaju ovakvi opozicionari, koji cim izadju i neke svoje stranke formiraju svoju stranku. Pa dokle cete formirati 100-ina opozicionih stranaka, kada se zna da ne mozete sve da predjete cenzus?

  2. Ljudi, ljudi šta se ovo dešava, šta radite, pa sa takvom opozicijom onaj će vladati 1000 godina! Večito korak napred, dva koraka nazad! Sve u korist svoje štete!

  3. Puna podrska Dejane,pravi si borac I narod ce to prepoznati.Oteli ti stranku I rasterali prave ljude.Djilas I Marinika nemaju sanse na sledecim izborima!Razmisli da predjes kod Vuka,ti I Miki Aleksic ste dva najozbiljnija opozicionara!

  4. Ko je Dejan Bulatović?
    Šta je to do sada korisno uradio za naše društvo u celini?

  5. E moj Bulatoviću, ti si ovim potezom deset puta više učinio za SNS i Vučića nego Marinika sa tim slikanjem.
    Bar Mariniki ne možeš spočitavati saradnju sa SNS.

  6. Čovek dobio mandat na listi Ssp. Posle kafe sa Ćaletom prišao je Sns. Ljaga ljude a za Srbiju i narod je ucini 0nista. Preletač ljigavi.

  7. Ssp jeste Av podružnica, to je svima jasno. A ovaj je samo skinuo masku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.