Dijalog sa Prištinom na predsedničkom nivou (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Tacna definicija ovog dijaloga glasi-On je konacno na nivou mediokreteta beogradskog Pasaluka i Pristine!!!

  2. Аko Srbi sa KiM moraju da sarađuju i razgovaraju sa svima, pa i sa (Ramušem) Haradinajem, teško da neko može da natera Beograd da bude srećan i da sedne za sto sa nekim koga gonimo po poternicama za najteže moguće zločine. Srbija je na pravom putu rayvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući nas iz teške krize.

  3. Sta se desilo sa Danasom zadnjih dana. Vucic, Stefanovic,Djuric,Vulin….kao da citam informer? Da nije doslo do promene vlasnicke structure?

  4. Da li je Pristina zainteresovana i dalje za " dijalog " sa Beogradom ?

  5. Gospodjo Mogerini, ubrzajte taj proces; pocelo je da nam kipi a kicme da pucaju! Nalazimo se pred provalijom.

  6. Na nivou predsednika? Malo po malo i dotle smo stigli! Šta je sledeće, neću ni da mislim!

  7. Sto ne kazu lepo pregovori na nivou Aleksandra Vucica, nego ga pakuju u neke oblande predsednik, premijer, bla bla bla. U ovakvom sistemu bi pregovore vodio Vucic sve i da je mladji referent u EPSu. Sto je dobro, jer ce narod za 5 ili vise godina znati kome da se obrati kad shvati sta je sve potpisano i prihvaceno, bez da javnost ima pojma o tome.
    A sto se tice Haradinaja ili Tacija, pa otkad je to Taci postao andjeo pa sa njim mozemo a sa Haradinajem ne mozemo za sto?! I protiv Tacija postoje optuznice, u cemu je razlika?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.