Dinčić: Stranački izbori nisu raspisani

Informativna služba demokrata objavila intervju sa svojim novim sekretarom

Ostavite komentar


  1. Nisam član DS ali sam simpatizer i žao mi je što su sitni, lični interesi rasturili jedinu stranku koja je davala nadu građanstvu, mogućnost modernog uređenja Srbije i normalan život. Kada pogledam ko je bio na sednici u Domu omladine (sve nekakvi bivši) stičem utisak da su primili dobar honorar da dodatno unište stranku (koju su već jednom devastirali) …

  2. Dušane, znamo se od 1995. godine, bili smo zajedno u OO Savski Venac, još od predsednika Darka Tatića pa na dalje. Posle 2003 sam napustio DS i ostao van bilo koje stranke ( što tebi savetujem danas) jer posle smrti Zorana Đinđića DS je prestao da bude izvorni DS , postao je stranka koja se polako raspada sve zbog interesa pojedinaca u borbama za vlast i to se ni do danas nije promenilo. Pred same izbore se umesto jedinstva pojavljuje raskol. To više nije DS postala je besmislena stranka koja sramoti osnivače iz 1992. godine. Zato ti je moj savet da batališ politiku i vratiš samo svom zanimanju , advokaturi.

  3. Postoji samo jedna DS na čelu sa Lutovcem i grupa pučista koji su hteli na silu da preuzmu stranku i po želji režima izvedu je na lažne izbore.

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.