DJB traži ukidanje svih restriktivnih epidemioloških mera, tvrdi da Srbiji preti ekonomski kolaps

Ostavite komentar


  1. Zasto to ne kazete Francuzima, koji su uveli obavezno nosenje maski i na ulucama Francuske, pozatvarali su skoro sve kafice, Vi izgleda ne volite gradjane Srbije cim trazite da se mere ukinu a one ipak doprinose smanjenju broja inficiranih, dokazano , makar kod nas , odkud kod Francuza toliki broj nije jasno ili mozda je na Vas uticao neki kaficki lobi ili Vi imate restoran .
    Malopre sam gledala skolski predmet u vezi I.T. pa ono ne da je dobro sto videh, slucajno , ne samo za djake vec je dobro za sve stanovnike Srbije ko zeli da se edukuje iz oblasti informatike , pa to je savrseno objasnjeno .
    Da znate gradjani mozda ne gledate ali imate I.T. na televiziji i to ili , moram jos da vidim tek sam danas to ugledala , na RTS2 to je vec dugo vremena odlicna TV stanica kao i RTS3 , odlicna , elem tamo imate i za sve generacije casove I.T. samo vidite koji vam razred odgovara , s a v r s e n o , decko lepo obasnjava sve .Mogao bi Danas da naparvi arspored casova da i mi koji ne idemo vise u skole gledamo casove koji i nas interesuju , ovi casovi iz I.T. su savrseni , blago djacima kada to imaju u skoli za dz. da ne moraju da placaju posebno casove .

  2. To drustvo DJB trazi da bude u centru paznje, ali slaba vajda jesu u centru paznje ali po glupostima . Kao da su sisli iz planine pa neznaju sta se dogadja u svetu, bolje da se vrate na planinu moze da se ponasaju kako im volja

  3. Ne slažem se sa većinom što je rečeno, ali da je ovaj način nastave u školama poguban je istina. Sinoć mi je nekoliko srednjoškolaca reklo da danima nije spavalo jer je spremalo gradivo za provere znanja, da im novu literaturu šalju nekoliko dana pred test i da je razumevanje gradiva iz prirodnih nauka neverovatno otežano jer su časovi prekratki. Da li bi možda trebalo prilagoditi količinu školskog gradiva novim uslovima (kraćim časovima) ili bi ipak bolje bilo da sve učenike pripremimo za stres koji često nose ispiti na fakultetu?
    Što se maski tiče, ne razumem zašto je to problem, ali ni zašto još niko nije patentirao neku futrolu ili torbicu za maske da ih ne nosimo na ruci ili bradi.

    1. Dali ste vi stvarno toliko pametni pa nikako da odustanete od gluposti. Pametniji ste od svih medicinskih strucnjaka,nema vam premca . Svaka cast na predlogu nemojte da se pridrzavate nikakvih mera ali bezite daleko od mene i moje familije. Glupoca nije vrlina i nemoj da se vise brukate ,najbolje da tuzite prvo Kineze pa onda ceo svet jel vi to volite i koliko bi to tuzbi bilo da te bog sacuva.

      1. 1) „Glupoca“ nije rec, obnovite maternji jezik
        2) Ne ponasajte se kao da smo na pocetku korone i da ne postoje informacije iz zapadnih zemalja, da broj prezivelih iznosi 98-99%, a mrtvi su nazalost vec bili 1 nogom u grobu ili su imali neke skrivene probleme poput naizgled zdravog mladica koji se samo srusi u teretani, ili profesionalnog fudbalera koji padne na terenu i na mestu ostane mrtav.
        3) Kao sto se cuvate „smrtonosnog“ virusa 1.07 miliona na 7.6 milijardi stanovnika Zemlje, tako budite principijelni pa se cuvajte i „smrtonosnog“ automobila koji ubije 1.25 miliona godisnje. Dakle, Vi i Vasa porodica lepo kuci i zatarabite vrata i prozore, a nama neka uvedu neki porez da se izdvoje pare za neke bonove za hranu i da vam se dotura u skafanderima.

  4. Slobodno neka uvedu policijski cas, mene vise nece zatvoriti, neka hapse, jednom obmanut, nikad vise! Mislim da nisam jedini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.