DJB: Ukidanje stanice zbog lične koristi

Ostavite komentar


  1. Pa gde se to sada setiste da iznesete u javnost, kao da niste do sada imali vremena da iskomentarišete o projektu. Bolje da se pridružite DSS-u, oni su uvek zadnji obavešteni.

    1. Sem Vasih novina, ovo je najveci medijski mrak od kad postoji civilizovan narod. Diktatura!!!

  2. Sa nostalgijom se i sada kao već devetnaesta godina „Beograđani“ sećam BŽS i mnogobrojne trafika, kafana i pekara. Tu sam mogao kupiti strane časopise, čak i one iz drugih, tada bratskih republika. Autobuska stanica tik do ŽS je bila nerazdvojiva celina.
    Prokop je bilo potencijalno idealno rešenje da se iznad na krovu izgradila autobuska stanica kako je legendarni Kenzo Tange to sa ŽS u Skoplju ali obratno (ŽS je izgrađena na stubovima iznad autobuske) rešio. Zanosili su se da će na velikoj površini na krovu unovčili svaki samtimetar izgradnjom trgovačkog centra ali avaj, to je tzv. Prolazna stanica i nije čeona kao „Stara BŽS“ dakle spas je projektovati BAS iznad „Prokopa“ i požuriti sa izgradnjom glavne BAS na Novom Beogradu.

  3. Izaziva mi suze vest da GZS prestaje da bude centar Beograda, raskrsnica za sve institucije drzave…vazno je bilo sto su vecina bolnica bile blizu. MISLI LI NEKO NA NAROD????

    1. Nije šala, jer sam se i sam i moji roditelji i rođaci lečeni BKC ne bi bilo loše izgraditi pasarelu tj. zaštićen sa svih strana pešački most direktno od Prokopa do Kliničkog Centra Beograd i tako će biti čak bliži (verovatno, najmanje pet, šest puta) od stare BŽS… Samo da neko od gradskih čelnika pročita ovo šta mi pišemo.

  4. Taj projekat je planiran odavno i veoma je prakticno sto se saobracaj premesta van centra BG. Od nostalgije, suza i kritike nemate nista. DJB bolje vam je da nestanete sa politicke scene jer od vas nema nikakve koristi ni opozicija ni vladajuca partija.Nestanite

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.