Đilas: Imamo mnogo više od 20 hiljada hrabrih

Predsednik Stranke slobode i pravde govori za Demostat u serijalu razgovora sa predstavnicima opozicije u susret predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Rečenica „Za nas taj „dijalog“ ne postoji“ opisuje kako Đilas vidi one koji drugačije misle. U tom pogledu, ne vidim razliku u odnosu na Vučića, dok vidim razliku u ekonomiji Srbije. Nama treba neko ko će nastaviti ekonomski oporavak Srbije, a da demokratiju podigne na mnogo veći nivo. Đilas i ovi oko njega to sigurno nisu. Samo DSS i POKS, tj. koalicija NADA liče na nešto u tom pravcu.

  2. Đilas to samo svoje pristalice naziva hrabrima, dok su ostali kukavice? Ne bih rekao! Svu svoju hrabrost je pokazao narod kada se izborio sa kvazi demokratama 2012.

  3. Dali neko stvarno misli daće Vučić predati vlast i da izgubi na izborima pa zanjegaće glasati i oni štosu rođeni pre prvog sveskog rata mislim daje svima jasno štasam hteo reći .

  4. Razdvajanje izbora je ključna stvar. Ko to ne vidi ili je dobro nepametan ili radi za znate već koga. Više kolona je takođe jedna od ključnih stvari. Pa zar mislite da ću da dam glas listi na kojoj su osvjedočenu saradnici ovog režima kao što su Boško Obradović i ludi antivakser Radule? Sutra da mi sviraju kako su oni skinuli Vučića da bi Nada Kostić bila ministarka zdravlja??
    To možete, ali bez mog glasa. Ja to neću.

  5. U birackom spisku ima milion upisanih vise! Lopova treba pre izbora skinuti jer on izbore dobija !

  6. Ovi sns botovi nikad ne spavaju. Kao i njihov šef. Verovatno ne idu ni u wc, nego tako po internetu.

  7. Djilas jedino SNS može da izgubi izbore ako se ti učlanila u istu.Ja mislim da onda niko nebi glaso za njih i to je onda jedino šansa da opozicija pobedi ali bez DOSMANLIJA.

  8. Za početak, grofe od Mauricijusa, sakupi ti 10 000 glasova za stranku, a ne da kupuješ tudje.

  9. Opozicija ne može da uradi ništa sa istrošenim političarima. Kada se pojavi neka stranka sa novim licima koja nemaju afere, opozicija ima čemu da se nada. Do tada će Vučić da ubedljivo pobeduje.

  10. Tragedija nasa je sto niko ne vidi vredne i postene kandidate koji bi bili dostojni da preuzmu vlast i opravdaju poverenje koje je izgubljeno jos od 5-og Oktobra,niko vise ne želi ni Kurte ni Murte a koliko vidim nema nikog drugog osim njih i ako se ne pojavi neko nov bez putera na glavi,Sojic nam opet ne gine,tuzno i zalosno ali istinito.

  11. Gde su ti ti ljudi ? Nemozes na prste da izbrojis ljude koji ce javno da te podrze. Previse si sujetan i ne dozvoljavas drugima da dodju do izrazaja. Ti , pa ti

  12. Čovek ne može da podnese činjenicu da je po svim anketama, pa i njegovim, iza SNS i Vučića. Ne može bivša vlast obećanjima o boljem životu da dobije sadašnju, gde je tu logika.

  13. Evo sada sam izačunao za 20.000 kontrolora da ih SNS kupi sa po 10.000€ ispada 200 miliona €, što je za SNS sitnica. Tako da džaba vam izbori.

  14. Dragi gradjani republike Srbije,glasajte za onoga koji voli Srbiju i svoj narod,koji svakodnevno gradi i dize Srbiju na jake noge,koji je garant da nece biti rata i da ce uvek biti povecanje penzija i plata.To je Vucic.Neka je ziv i zdrav 1000 godina.

  15. Sa takvom „opozicijom“ AV i SNS vladat će još 20 godina …. u političku penziju da dobiju novi ne ukaljane snage prostor ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.