Đurić: Jeremić osnivač takozvanog nezavisnog Kosova

Ostavite komentar


  1. Ovaj Ðurić je prevarant , situacija na KiM je sasvim drugačija , narod mrzi Srpsku lisu i SNS …

  2. O čemu ti to? Odakle si to izvukao???
    Puno pričao, a ništa objasnio. Zašto Jeremić? Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao. Kada će onaj voz?

  3. nagradno pitanje za sve koji citaju ovaj komentar.KAKO GLASI IME COVEKA SA KOJIM JE DJURIC OTVARAO SAMPANJAC DOK JE ZVAO VUCICA?

  4. Zamena teza pitanje je glasilo dali jednostrano proglašena nezavisnost krši rezoluciju 1244.Sudije su navele precizan i nedvosmislen odgovor da u rezoluciji nigde nije navedeno da priština nesme da proglasi jednostrano nezavisnost a dali je to u skladu sa međunarodnim pravom i normam time se nisu ni bavili zbog same formulacije pitanja… e sad što presudu svako tumači u skladu sa svojim zanjem,dnevno političkim potrebamam itd to je neka sasvim druga tema.

  5. Da, da! Jeremić se grlio i ljubio sa Tačijem i Haradinajem. Jermićevi ljudi su ušli u "vladu" ovih zločinaca, Jeremić je potpisao Briselski sporazum, Jeremić je naterao sudije da se zakunu na Tačijev "ustav" – mali je ovde prostor da se nabroje sva Jeremićeva nepočinstva!

  6. Mozes Djuricu da baljezgas koliko hoces, Jeremic nije nista potpisao u vezi Kosova, potpisao je tvoj Vucic! On je otac nezavisnog Kosova, a u tome mu je pomagao najvise Dacic! Prema tome, 29:0 za tebe Djuricu kmecavi!

  7. Jednoga dana, kada Srbija bude demokratska i drzava slobodnih gradjana, Djuric ce se stideti snimka proslave "pobede" Srpske liste na Kosovu, kada je vlast u Srbiji "uspela" da uvede jednopartijski sistem na Kosovu, kao sto je to radi i u Srbiji. Pobedila je uz pomoc drzavnih resursa Srbije a onda napravila koaliciju sa Haradinajem, koga je pre koalicije optuzivala za najgore zlocine prema Srpskom narodu na Kosovu.Vuk Jeremic je drzavnik i nije bio vlast kada je Srbija u ratu sa celim svetom izgubila Kosovo.Sramota Djuricu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.