Đurić: Mržnja prema Vučiću jedini politički program DSS

Ostavite komentar


  1. Zaboga ljudi, dosta više sa tim otrcanim frazama o mržnji, tudjoj krivici za sve i svašta. 21 je vek, praviti kult ličnosti je smešno i nazadno. Razumem političku borbu ali ne razumem toliko zajedljivosti i cinizma arogancije i samouverenosti.

  2. Ako je vas sef iskazao tokom ovih sest godina nesposobnost i neprincipijelnost vodjenja spoljne politike, ako je ispunio 10 procebata datih obecanja, ako je uzurpirao sve institucije i time devastirao drzavu Srtbiju, zasto bi neko trebao da ga mrzi kako velite. Dovoljno je da nije saglasan sa njegovim politickim diletantizmom. I to je sve.

  3. Na ovoliku količinu bestidne laži i brutalne zamene teza,demagogije i patetike,netolerancije, agresije i mržnje prema drugačijem mišljenju,nevaspitanja,primitivizma,slepog i bespogovornog podaništva i poslušništva,nemorala,najbednije podlosti i podmuklosti,odsustva i najmanje odgovornosti prema narodu i državi,mogu samo da kažem : Đuriću,SRAM TE BILO !

  4. Гори сте бре од Турака, само што они нису имали медије и пи-ар.

  5. Па шта сте до сада радили у коалицији са тим „плиткоумним“ мрзитељима вашег великог вође, и са тим злочинцима који су све упропастили?!

  6. Zašto je „mali od palube“ bele lađe zvane Srbija, Marko Đurić tako ljut danas u „Danas“-u? Teške reči upotrebljava, a ne priliči mu, uvek je bio odmeren u izjavama. Zašto „mržnja prema Vučiću“, ako je u stvari u pitanju neslaganje sa politikom i odlukama koje Vučić donosi? Nije lepo, makar i bivše koalicione partnere nazvati „plitkoumnim“. Marko Đuriću, gde nestade ono lepo vaspitanje i smisao za demokratski dijalog?

    1. Marko Đuriću, gde nestade ono lepo vaspitanje i smisao za demokratski dijalog?
      Ode vozom ukrasenim ikonama !!

  7. Ne moze radikal da ne progovori iz naprednjaka.Ponovo svi protiv nas,svetski centri moci,ponovo vrsljaju,CIA,FBI,Vatikan..Daj covece prestanite da nas svadjate sa svetom aman zaman…

  8. Da su SPS, JUL i radikali ostali na vlasti posle 2000. godine, Crna Gora bi se odvojila posle još jednog rata i verovatno bombardovanja Srbije od strane NATO. U leto 2000. je gomilana vojska u CG, a Milo Đukanović je davao izjave slične onima koje su davali političari iz Slovenije , Hrvatske i BiH 1991/92. godine. Pojavila se i fraza sa zapada : Crna Gora jeste mala , ali prevelika da bi postala ludnica ! Sve je bilo spremno za novi , već viđeni krvavi scenario ! Tu je naravno bila i već spremna i pobuna Albanaca iz preševske doline !

  9. Vučićem ste opsednuti vi naprednjaci, zato što vas tretira kao osobe sa posebnim potrebama. Odsustvo svakog osećaja za realnost imate ti i tvoj vodja! Hoće li vam neko objasniti da Aleksandar Vučić nije centar univerzuma, nego crna rupa koja nas je zadesila!!!

  10. Nadaju se valjda u DSS-u da su i građani Srbije zaboravili da su oni glavni krivci za razbijanje države, da je upravo njihovo nečinjenje dok su bili na vlasti dovelo do toga da se Crna Gora odvoji od Srbije, a da Priština u međunarodnoj zajednici stekne ključnu podršku za jednostrano proglašenje nezavisnosti. DSS je učestvovala u sukobima na KiM.

  11. Ovako blesave izjave će zaista oterati mnoge ljude u DSS, pa čak i iz SNS. Kome treba Marko Đurić?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.