Đurić: Najvažnija rasprava viđena u generacijama

Ostavite komentar


  1. Stavimo zato populistu iz radikala kome je deset godina trebalo Pravni da zavrsi da taj dijalog pardon monolog da vodi.

  2. Ehh, moj mladi, neiživljeni čoveče ne iluzirajte mnogo. Ima ona stara, narodna: "ne jede se sve što leti" i to imajte u vidu. Ne traćite vreme (koje vam curi) uzalud i ne zanosite se nekakvim dijalozima, monolozima i sl. Narod (velika većina) jeste naivan (dokazano kroz istoriju), ali nije baš toliko blesav koliko vi mislite. I to će vama lezilebovićima, džabalebarošima, nesposobnjakovićima,…….koji ste ga zajahali, dokazati, nadam se uskoro.

  3. Podrska Srpskoj listi,to je kao dati podrsku Trojanskom konju SNS na Kosovu.Njihov zadatak uz kontrolu Djurica, da sve sto je dogovoreno i potpisano u Brislu,NE SPROVEDU.Dokaz,po direktivi iz Beograda,sudije i tuzioci sa srpske liste bojkotovali su danasnje polaganje zakletve.Srpski narod placa ogromnu cenu protivljenju srpske politicke elite da prizna Kosovo i tvrdoglavom istrajavanju da se od Severa napravi nova RS ili da ce Albanci kad-tad pristati na razmenu teritorija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.