Dodik čestitao Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/EV)

Srpski član Predsedništva BiH u tehničkom mandatu Milorad Dodik čestitao je večeras Ani Brnabić ponovni izbor za premijerku Srbije.

„U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za predsednika Vlade Republike Srbije“, napisao je Dodik na svom Tviter profilu.

On je istakao da je uveren da će „Brnabićeva u novom mandatu svojim predanim radom, političkim iskustvom i snažnom opredeljenošću za dalji napredak Srbije, zajedno s ostalim članovima Vlade, učiniti sve da i dalje unapređuje poziciju Srbije na dobrobit svih građana“.

„Vaš izbor na funkciju predsednika Vlade važan je i za sve nas u Republici Srpskoj. Vi ste nebrojeno puta pokazali Vašu podršku i opredeljenost za jačanje naših bratskih odnosa kroz realizaciju konkretnih projekata, a u skladu sa Sporazumom o specijalnim paralelnim vezama“, naveo je Dodik.

Izrazio je uverenje da će saradnja s Anom Brnabić na čelu Vlade i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem „i u narednom periodu biti još čvršća i bolja“.

„Uveren sam da ćete mudro i uspešno odgovoriti na sve izazove koji su pred Vama i da ćemo i u budućnosti još snažnije raditi na svim našim zajedničkim projektima koje smo dogovorili“, naveo je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari