Banjaluka

Dodik protiv članstva u NATO

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik kaže da Republika Srpska ne može prihvatiti članstvo u NATO, ali može saradnju sa tim vojnim savezom.

Ukinuto vanredno stanje u Banjaluci

Štab za vanredne situacije Banjaluke ukinuo je vanredno stanje u naseljima Vrbanja, Ada, Česma, Lazarevo Jedan, Zalužani i Priječani, nakon što su tokom dana stabilizovani vodostaji Vrbasa i Vrbanje.

Lukač: Opsežna istraga ubistva banjalučkog biznismena

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Prijedoru da je policija pokrenula opsežnu istragu, kao i mere i radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ubistva banjalučkog biznismema Slaviše Krunića.

Dodik 26. aprila u Vatikanu kod pape Franje

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće u petak 26. aprila u Vatikanu sa poglavarom Rimokatoličke crkve, papom Franjom, javila je agencija Srna.

Oskrnavljena džamija Arnaudija u Banjaluci

Na banjalučkoj džamiji Arnaudija u izgradnji jutros su osvanuli nacistički i nacionalistički grafiti – kukasti krst i četiri „S“, preneo je portal Klix.

Dodik sa Vučićem u Mostaru o obnovi Saborne crkve

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru primarno razgovarati o tome na koji način i kada se može završiti kompletna rekonstrukcija, odnosno izgradnja Saborne crkve.

Dodik: Situacija u BiH haotična, očigledan opšti zastoj u zemlji

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upozorio je večeras da je zbog neformiranja vlasti na nivou BiH očigledan opšti zastoj u zemlji, navodeći da je situacija u BiH haotična i da nema izgleda da će biti popravljena u nekom razumnom periodu.

PrvaPoslednja