Banjaluka

Dodiku prijava za prisluškivanje 1

Dodiku prijava za prisluškivanje

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković podneo je danas 10 krivičnih prijava, između ostalog i zbog navodnog prisluškivanja opozicije u RS, te nabavke pokretne bolnice.

SDS: Istraga o navodima o prisluškivanju opozicije u RS 2

SDS: Istraga o navodima o prisluškivanju opozicije u RS

Predsedništvo Srpske demokratske stranke (SDS) odlučilo je da pokrene mehanizme pred tužilaštvima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini da se sprovede istraga o navodima o prisluškivanju članova opozicionih stranaka, saopštio je predsednik stranke Mirko Šarović na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Šarović (SDS): Dodik bi morao podneti ostavku 3

Šarović (SDS): Dodik bi morao podneti ostavku

Srpska demokratska stranka (SDS) „pokrenuće sve mehanizme“ pred nadležnim institucijama, tužilaštvima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, da bi se sprovela opsežna istraga o prisluškivanju članova opozicionih stranaka, odlučilo je danas Predsedništva SDS na sednici u Banjaluci.

BiH 1. juna otvara granice 7

BiH 1. juna otvara granice

Bosna i Hercegovina će 1. juna otvoriti svoje granice, potvrdio je danas predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija.

Dodik najavio ukidanje vanrednog stanja u RS 9

Dodik najavio ukidanje vanrednog stanja u RS

Predsednik vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da je ova stranka danas zatražila od predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića da pokrene inicijativu za ukidanje vanrednog stanja u RS.

Dodik: 21. vek treba da bude vek ujedinjenja srpskog naroda 13

Dodik: 21. vek treba da bude vek ujedinjenja srpskog naroda

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je na obeležavanju Dana pobede na fašizmom u Banjaluci izjavio da 21. vek treba da bude vek ujedinjenja srpskog naroda koji je „u prošlosti u kontinuitetu bio izložen raznim stradanjima“.

Dodik: Košarac više ne može biti moj najbliži saradnik 15

Dodik: Košarac više ne može biti moj najbliži saradnik

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara BiH Staša Košarac, prisustvom na zabavi u Sarajevu na kojoj nisu ispoštovane zaštitne mere zbog pandemije korona virusa, „napisao kraj svog političkog puta“.

PrvaPoslednja