Banjaluka

Davor Dragičević: Ubice, da li spavate mirno?

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog studenta Davida Dragičevića, objavio je da je prošlo godinu dana otkako je nadležne institucije prvi put upitao ko je ubio njegovog sina, ali da još nije dobio odgovor.

Partije odlažu sastanak sa Dodikom

Lideri Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović i Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica danas se neće odazvati pozivu prvog čoveka SNSD Milorada Dodika, saznaje Klix.ba.

Izvučena tela stradalih rudara kod Srebrenice

Iz podzemnog kopa rudnika boksita u Srebrenici večeras su izvučena tela dvojice rudara, koji su poginuli danas kada se na njih, prema prvim procenama, obrušilo više od 50 kubnih metara zemlje, objavio je portal Srpska info.

Dodik pozvao SDS i PDP na razgovore o zajedničkom nastupu u Sarajevu

Predsedavajući Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijademokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da bi u ponedeljak u Banjaluci trebalo da se održi sastanak SNSD sa predstavnicima Srpske demokratske stranke (SDS) i Partije demokratskog progresa (PDP).

Slučaj Dragičević tapka u mestu

Tačno je godinu dana od kada je prijavljen nestanak 21. godišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića, čije je telo pronađeno nekoliko dana kasnije 24. marta u koritu rečice Crkvene.

Dodik: Beogradu treba snaga za pregovarački proces sa Prištinom

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da poslednji događaji u Beogradu nisu dobri za Srbiju i da je pogrešno izabrano vreme da se takva poruka šalje iz zemlje kojoj treba snaga za pregovaračke procese sa Prištinom.

Delta Real Estate: Dva šoping-mola za sedam dana

Izgradnja velikih trgovačkih objekata planira se i traje godinama i svaki od njih je poseban investicioni poduhvat. Retko se događa da kompanija gradi dva velika objekta istovremeno, a gotovo da se ne pamti da u istom trenutku otvara dva velika šoping-mola.

Pravda za Davida ispred Hrama

I večeras je održano okupljanje građana Pravda za Davida ispred Hrama Hrista spasitelja u Banjaluci, a za sutra ujutro u 08.00 časova zakazana je ekshumacija tela mladića.

PrvaPoslednja