Dodik: Daću izjavu, ali ne idem u Sarajevo

Ostavite komentar


  1. Bravo druze Dodiku i 99 postotni bosanski Srbi! Niste nista naucili od pravoslavne brace iz Hrvatske – isti scenarijo dok se Dodik sprema za traktorijadu.
    Da li ce on sam voziti traktor ili neko drugi, to ce da uskoro vidimo.
    Srbija je spremnma za izbjeglice RS!

  2. Čovek ih je zezno, može da im bude krivo, ali to što se sada drve je stvarno, suludo.

  3. Da li vas je neko do sada obavestio da vi vec nedeljama nemate ni jednu jedinu vest, vec emitujete iskljucivo spinove ? Zasto to radite srpskoj javnosti ? Ko vam je dao nalog ? Nravano ne ocekujem vas odgovor.

  4. Bosanceros Dodik moze da prica sta hoce ali njegov glavni grad je Sarajevo. U Beogradu iako ima kucerinu na Dedinju od "patriotski zaradjenog" novca Pavlovic banke iz Banja Luke uzalud mu je sve. Posle Dodikovih necasnih transakcija Pavlovic banka je ugasena a Pavlovic zavrsio u zatvoru odn zbog loseg zdrastvenog stanja preselio se u bolnicu.. Pre toga je Dodik sahranio i Bobar-banku.Masu slicnih necasnih poslova u njegovoj "republici srpsko/sumskoj" gde
    ovaj kabadahija vlada stilom despota iz XV veka. Referendum je ovde ponajmanje bitan i on mu je samo posluzio da se sakrije iza "nacionalog interesa" naroda "sumskog eniteta" koje je ovaj oglodao do gole kosti i gde vise nista ne fukcionise. Osim naravno Dodikove propagande iz Banja Luke i odredjenih rezimskih medija iz Beograda da je kao navodno "republika sumska" u BiH ugrozena.

  5. "Jovan" – Nalog za spinovanje casopisu "Danas" (koji izvestava bolje i od radija
    "slobodne Evrope") verovatno je dao Vatikan, "mrska" Nemacka i jos gora USA.
    I naravno vi -koji bi zeleli da i "Danas" bude poput bulevarskih tabloida
    "Kurira","Informera","Politike","Vecernjih Novost"…i sl "patriotske" stampe po kojoj se u "demokratskoj" Srbiji zivi bolje nego u Svedskoj ili Norveskoj.
    Oni sto po beogradskim kontejnerima "kopaju" trazeci ostatke hrane od patriotskih ustrojenih politicara -ovde se ne racunaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.