Dodik se čuo sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Rep. Srpska ce od nas uvek dobiti pomoc u bilo kom smislu. Drago mi je da se referendum protekao bez nasilja.

  2. Ne znam što se nameće Srbiji da ima stav o svemu što se dešava u Srpskoj? Srbija je tu da štiti Srpsku kao entitet da je niko ne ugrozi, a unutrašnja stvar Srpske je koji će datum slaviti.

  3. Bosanceros Dodik sve cini da bi sto duze ostao na vlasti u "republici srpsko/sumskoj"
    u BiH. Ranije su amerikanci doveli ovog na vlast tenkovima i vrecama novca misleci da je rec o socijal/demokrati koji ce doneti mir i stabilnost u BiH i biti i suprotan ratnog zlocinca Karadzica SDS-u. Prevarili su se kao sto se sada vara i buzdovan Dodik pogresno se pozivajuci na narod koga je ovaj oglodao i opljackao do kosti.
    Ako Beograd bude ponoo placao cenu za desperadose iz susednih drzava -bice racun preveliki za Srbiju.

  4. Ovo je još jedna pobeda srpskog naroda gde se pokazalo jedinstvo i sloga, ali od svega je najvažnije da je referendum pritekao upravo onako kako se i očekivalo bez incidenata i sukoba.

  5. Narod RS je izjasnio da je za ( Januar kao dan Republike Srpske i to je dovoljan dokaz da RS postoji i da je jaca nego ikad.

  6. Drago mi je da je referendum protekao u miru,i demokratski. U Srbiji ce srpska uvek imati podrsku.

  7. Razgovor sa svima je prijateljski i pun ljubavi jer smo mi jedan narod i jedna zemlja…

  8. Svi zajedno treba da rade na smirivanju tenzija u regionu, jer je to interes svih koji ovde žive. Treba razgovarati i nalaziti rešenja.

  9. Najvaznije je da je sve proslo mirno i da nema tenzija u regionu. Narod RS je rekao svoje i to treba postovati.

  10. Čestitam na uspelom referendumu. Aleksandar Vučić je čestitao narodu u RS uspešan referendum.

  11. Naravno da je najvaznije da je sve proteklo mirno, narod RS je dao svoj sud po pitanju referenduma, tako da i oni koji su negodovali u BIH oko odrzavanja istog sada nemaju da bilo sta kazu.

  12. Mile B: Najvašnije je da je referendum prošao bez ikakvog incidenta a sve ostalo će kao i pre referenduma. RS će slaviti svoj dan koji je konačno i zvanično potvrdila na ovom referendumu.

  13. Nije mi jasno kako nekom može da smeta demokratsko izjašnjavanje gradjana? Pogotovo što je tema isključivo vezana za Republiku Srpsku.

  14. @Jelena . Nazvi bot je nastao od reći "Robot". Vidi se da si navijena baš kao robot i da uopšte ne razmišljaš. Kako možeš da lupetaš takve nebuloze da " se niko nije mešao", ako se zna da je naš baron Fon Minhauzen rekao da se NEĆE MEŠATI, a onda je otišao kod Klintona i eksplicitno izjavio da je on PROTIV referenduma! Pa se samim tim svrstao protiv Dodika i građana Republike Srpske.

  15. Naravno da se cuo sa Dodikom, sigurno da ne zeli da RS bude kaznjena jer je raspisan referendum.

  16. Mir na Balkanu , u BH mora imati prednost u iodnosu na sve ostale poglede političke. Pozdravljam dve narode u BH što su ovaj događaj prošli u miru.

  17. Vazno je sto je sve proslo bez incidenata jer to je nesto sto najmanje treba regionu u ovom trenutku.

  18. Vreme će pokazati koliko je ovaj potez Dodika bio hrabar i dragocen za Srbe u republici srpskoj jer jedino državnost teritorije daje sigurnost da neće doći do novih pogroma srpskog naroda.

  19. Najvaznije je da je referendum prosao mirno jer nam je smanjivanje tenzija u regionu prioritet a mislim da smo na pravom putu da se to i desi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.