Dodik: Za srpski narod je najbolje moćan lider 1Foto: EPA/Vladimir Stojković

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će prvi put izaći na predstojeće izbore u Srbiji. Prema njegovim rečima, kako prenosi N1, za narod je najbolje da masovno podrži lidera.

Ništa bolje nema za Srbiju niti za srpski narod nego moćan lider, nemoj da vas zavaraju pričama o autokratijama, diktaturama, kaže Milorad Dodik. Predsednik RS pita zašto Nemci ne napadaju svoje lidere, Amerikanci ili Britanci. Samo kod Srba čim je neki jak i ima većinsku podršku u narodu, počnu da pričaju „to je dikatatura“, navodi Dodik.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Dodik: Za srpski narod je najbolje moćan lider”

  1. E moj Mile, nisko si pao kad moras da se uvlačiš ovoj političkoj bagri iz Srbije. Zaboravio si samo jednu stvar. Ovo je dvadeset prvi vijek i prošlo je vrijeme čvrste ruke.

  2. Na primer jer su njihove vođe ”sluge” naroda, narod ih plaća, narodu podnose račune šta rade, transparentno, imaju odgovornost i odgovaraju za svoja činjenja ili nečinjenja, a ne kao na Balkanu, gde su vođe bolji od Isusa, Gandija, Majke Tereze i Martina Lutera Kinga zajedno. A ne vred po’ čaše ’ladne vode.

  3. Bratu Angele sigurno niko ne ukrade ličnu kartu da otvori fantomsku firmu. Samo je tu mala razlika između "diktatorke" Merkel i diktatora Vučića, pa i diktatora Dodika.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.