Dragan Šutanovac: Janković je već pobedio Vučića

*Predsednik Srbije treba da se ponaša u najboljem interesu građana i države i treba da ode na proslavu Dana RS *Cenzus nije upitan za Demokratsku stranku, mi stremimo dvocifrenoj podršci *Spreman sam da podnesem ostavku ukoliko stranka ne ispuni cilj koji ćemo postaviti na izborima
Predsednik Demokratske stranke govori za Danas o izborima i političkoj sceni

Ostavite komentar


  1. Čestitamo na pobedi. Ups! Pa još uvek smo u januaru 2017. godine, a izbori su tek pred nama, za koji mesec.

  2. Kako to moze da Jankovic koji se pojavljuje u vestima tek nesto vise od pola godine da pobedi Vucica?

  3. Jankovic je trebalo prvo da podnese ostavku pa da se onda kandiduje za sta zeli. Ovako je koristio medijski prostor, drzavne resurse, sve da bi imao politicku kampanju, koju ne sme da ima zato sto je zastitnik gradjana. DS kao stranka koja se zalaze za vladavinu prava je sve to podrzala i time je samu sebe i svoju politiku negirala.

  4. Neznam samo na osnovu cega je to zakljucio jer je potrebno da gradjani zaokruze na glasackom listicu on je na to zaboravio.

  5. Ti koji se ujedinjuju imaju jedan veliki problem, a to je sto ne mogu da se dogovore o kandidatu tako da nemaju sanse nikakve ni najminimalnije sanse za pobedu.

  6. Po definiciji stranački botovi do besvesti ponavljaju mudre izvale Velikog Vođe. Tako i Šuntanovac ponavlja ono što je Veliki izjavio pre neki dan da je Janković već pobedio. Sad mi postaje jasna onolika haranga protiv Pajtića u medijima pre pola godine. Trebalo je smeniti neposlušnog i dovesti Velikog Bota za Velikog Vođu.

  7. Šutanovac i Janković su pronašli zajednički interes i zbog toga su odličili da zajedno nastupe na izborima. To ne znači da je to najbolje rešenje jer iza odluke stoji samo suvi interes a ne odluka za dobrobit naroda. Šutanovac radi isključivo onako kako njemu odgovara bez obzira na cenu a to je dokazao kada je lobiranjem protiv Djilasa doprineo cepanju Demokratske stranke i odlasku Borisa Tadića.

  8. Pobedio ga je pre svega kao čovek. Janković poštuje Ustav i Zakon Srbije, za razliku od Vučića koji ga izbegava kad god mu se ukaže potreba.

  9. Koliko je meni poznato da predsednika bira narod a ne jedna minirna stranka kao sto je to DS ili kao stranke iz opozicije koje proglasavaju pobedu a da izbori jos nisu ni raspisani.

  10. Ove NEODMERENE reči Šutanovca potvrdjuju moje mišjenje da je njegovim izborom DS oborila svoj rejting.

  11. Kad bi sad Janković bio jedini kandidat za predsednika DS-a, bez protivkandidata, ne bi prošao, a da ne govorimo uopšte o izborima za predsednika Srbije. Ali, "demokrate" su nam već više puta pokazale stručnost svojih procena.

  12. u srbiji je svaki dan sve gore. kršenje zakona je svuda prisutno, a posebno u vrhu. ljudi žele promenu i tu je saša jankiović. režim to zna i zato ga stalno napadaju, što mu kod naroda povećava šanse.

  13. Moram da se slozim sa vecinom intervjua g. Sutanovca. Sigurno da u podrsci g. Jankovicu postoji I stanoviti interes DS da stanu iza potencijalnih pobednika, ali je isto tako tacno da se g. Jankovic na politickoj sceni Srbije ponasao izuzetno korektno I kulturno I da bi, kao Predsednik, bio dobar korektiv samovladi sadasnje vlade. Iskreno se nadam da ce se kandidovati I g. Nikolic I g. Jeremic pa da u drugom krugu biramo izmedju g. Jeremica I g. Jankovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.