DS: Vučićeva poseta Nišu ugrožava zdravlje medicinskih radnika, novinara, obezbeđenja

Ostavite komentar


  1. Vi ste totalno nebitni. Niti mnozite, niti delite. Postojite samo ovde u Danasu i na N1.

    1. @Kiki***A vi ste toliko bitni da vas nema ni u „informer“-u.

    1. Kako da niko (nemacka kancelarka, francuski predsednik, svedski premiejer, italianski predsednik…) ne nosi pomoc bolnicama, okruzen novinarima, kamerama raznih televizija i fotoreportera, osim naseg spasitelja, voljenog nam predsednika „veliko vodju“

      1. TI MORA DA GLEDAS SVE SVETSKE TELEVIZIJE KAKAV SMO TO NAROD UVEK ZNAMO SVE BOLJE OD SKOLOVANIH I

      2. E pa ,neka oni ne nose,naš najbolji predsednik će da nosi,pa vi pucajte po svim šavovima.
        Šta mu možete,osim što pristupate mržnju i zlobu.
        Vas da uhvati,virus Kordona vi bi ste je uništili svojim otrovom.

    2. E pa ,neka oni ne nose,naš najbolji predsednik će da nosi,pa vi pucajte po svim šavovima.
      Šta mu možete,osim što pristupate mržnju i zlobu.
      Vas da uhvati,virus Kordona vi bi ste je uništili svojim otrovom.

  2. Ljudi, ajde obezbedite bar jedan par rukavica, i jednu zaštitnu masku, pa onda popujte drugima što odnose pomoć širom Srbije.

  3. Za ime ko Boga vas molim učinite bar jedan napor obezbedite bar jedan par rukavica, i jednu zaštitnu masku, pa onda popujte do mile volje drugima što donose pomoć širom Srbije.

    1. Strasno je koliko ne bitni ljudi kao ova gospodja na sve nacine pokusavaju da uruse predsednika! Lako je sedeti kod kuce i kritikovati uradite nesto korisno za drzavu!

    2. Kad lekari kada budu mislili da postoji bilo kakva šansa da je predsednik zaražen biće testiran!!! Vodite glupu kampanju protiv njega od samog početka!

    3. Čak vam je i retorika slična: k’o Boga vas molim“…Vučić je odavno premašio ovlašćenja položaja na kome se nalazi. Ponižava funkcije svih ostalih institucija jer „jedino on gine za Srbiju“. Jeftina reklama za lako-mentalno zaludjenu populaciju koja za njega glasa.

  4. Umesto lovljenja greški, mogli da obezbedite nešto od zdravstvene opreme da bi se brže i lakše izborili sa ovom epidemijom.

  5. STO VOLIS DA SE POJAVIS U STAMPI ALI TI NIJE DOBAR NACIN BOLJE DA SI SE SLIKALA GOLA MOZDA BI VECU PAZNJU PROVUKLA MUSKOG DELA CITATELJA.TI MEDICINSKI RADNICI SU NA SVOJIM RADNIM MESTIMA I ONI RADE SA PACIJENTIMA ZARAZENIM I NEZARAZENIM DALI JE VUCIC ZARAZEN TO ZNAJU LEKARI A TI STO LUPAS PA TI NEZNAS NISTA NIJE TI DOBRA TAKTIKA DA SI SE VRATILA U PLANINSKI ZAVICAJ I U DRUSTVU BAR TRI OVCE I POSALJES SLIKU SA PPSVETOM“BORBA PROTIV KORONE“DOBILA BI VECI PUBLICIZET RADI ZASTA SI RODJENA CUVAJ OVCE SVI RADE SVOJ POSO

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.