Džaferović i Komšić osudili Dodikove i Vučićeve poruke

Reagovanja na posetu predsednika Srbije Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Osudili, ma neverovatno, to mora da je izveštač pogrešio. Sledi demant.

  2. Samo nemoj Komsic da drzi predavanje o medjunarodnom pravu. Pre nekoliko dana isti ovaj Komsic je izjavio kako je albanska tvorevina na Kosovu „realnost koju on priznaje jos samo Srbija treba da prizna“, Komsic moze da vredja Srbiju, da podrzava podelu Srbije po etnickoj liniji, da nepostuje medjunarodno pravo a onda izigrava nesto kada se radi o BiH?

    1. Zar Vam nije jasno? To je ona, vec vidjena i dobro poznata vrsta licemerja, koje bi se postidela i svaka „postena“ dzukela?! Najveci konvertiti na svetu, udruzeni sa jednima od najvecih zlocinaca, kojima je i „cicko“ Adolf “ skidao kapu“, mogu da budu samo vrhunski licemeri i nista drugo.

  3. Nema nikakve bojazni da država neće pomoći i sve delove Srbije sa medicinskom opremom, svakom kome bude trebalo.

  4. Dejtonski sporazum je na snazi i treba ga svako poštovati, da li se on nekome sviđao ili ne.

  5. Ne vidim ništa loše u tome što Srbija pomaže svoj narod u Republici Srpskoj.

  6. Zašto ova pomoć R. Srpskoj bilo kome može da smeta???? Kakvi su ovo bolesni članci i komentari? Zar mislite da nekom bošnjaku neće biti pružena pomoć u B. Luci, Trebinju ili bilo gde u R. Srpskoj od ovih para ako zatreba!? I zašto svima smeta kada mi srbi pomognemo svojim sunarodnicima u zemljama u okruženu? Pa nije im dato oružje već medicinska oprema.

  7. Vučić je uvek i jedino želeo da bude predsednik Srba. Bar koliko sam ja primetio, njemu se uvek lice grčilo i gutao je knedle kada je morao da izgovori reči „građani Srbije“. Ja mislim da on Srbe ne smatra građanima a za druge ga baš briga i on to ne krije. Naprotiv. Srećom, pa ga ni oni (ili bar velika većina) i ne doživljava kao svog predsednika, te im njegova neizbežno tragična sudbina u skoroj budućnosti, neće teško pasti.

  8. Da se razumemo,nemam ja ništa protiv našeg naroda u BiH,ali koga je naš predsednik pitao da novac poreskih obveznika Srbije tako elegantno poklanja.Za tako nesto bi morala postojati odluka Vlade(lako će je dobiti,jer ona postoji samo na papiru),ali i širi društveni koncenzus,jer sam siguran da i neke naše zdravstvene ustanove muku muče sa manjkom ,ili amortizovanim sanitetskim vozilima.(voleo bih da o tome progovore potpisnici peticije,jer su oni svakako bolje upoznati o situaciji na lokalu).

  9. Kada se priča o Srbima u negativnom kontekstu onda to niko ne osuđuje,a kada Srbi žele da se ujedinjuju onda je to za svaku osudu.

    1. @Prvoborac***“Svi Srbi u istoj državi“? To smo već čuli,a i rezultat je poznat.Predsednik Srbije NE SME da bude predsednik samo Srba a on se tako ponaša i raspolaže budžetom koji pune i „nesrbi“,kako mu se ćefne!

      1. @Lobotomija on serbisch maniera!

        Nije tebi lako, neka trauma iz detinjstva?

        1. @Nemam ja traume već vi ratni gubitnici iz ’90-tih,iz avantura u Sloveniji,Hrvatskoj,BiH,Kosovu i sa NATO-om.Sada imate paranoje pa pamtite kao zlatne ribice i ne vidite dalje od onog što vam servira Sveprisutni i Svemogući.

          1. Medicina svaki dan napreduje, mozda ima nade. U medjuvremenu pij dosta tecnosti i nemoj da se puno uzbudjavas, smanji komentare na ispod sto dnevno.

  10. Da bi se pomoć dobila mora i da se zasluži, a ne samo da se napada, vređa i meša u tuđe poslove. Srbija ništa loše donacijama nije uradila, već je pomogla i Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

  11. Odlična je stvar mogućnost da nekome pomogneš. Pa onda moze da komentarise kako ko hoće, zar je bitno…

  12. Željko Komšić ima najmanje prava da vredja Srbiju, da podržava podelu Srbije po etničkoj liniji, da nepoštuje medjunarodno pravo a onda izigrava nešto kada se radi o BiH.

  13. Merila su razlicita .Sto vazi za Srbiju to ne vazi za neke druge.Sto li se Komsic i DZaferovic plase, kako nama tako i njima.

  14. Bilo bi čudno da ga hvala, a što su oštrije osude, to je veći dokaz, da radi pravu stvar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.