Erdogan: Podržavam ulazak Kosova u NATO

Ostavite komentar


  1. Erdogan ti podrzavas sve sto je protiv pravoslavlja,taj film neces gledati za nesto sto ne postoji.Kosovo je Srbija i tako ce i biti.Otimali ste ga i vi osmansko carstvo ali i izgubili ste,tako ce biti i sada

  2. Tvim izjavama pokazujes koliko si opterecen sto je osmansko carstvo dozivelo poraz,ne sanjaj da ga mozes obnoviti

  3. Turci podržavaju otcepljenje dela suverene zemlje Srbije,prave autoputeve u Istoj toj zemlji.Bravo za AV prijatelje.

  4. Kako je AV obmanjivao narod o prijateljstvu sa Turskom i vrlim turskim investitorima .Nisu oni nama neki prijatelji, a o Turcima koji su došli da ovde investiraju najbolje znaju radnici-roblje koji kod njih rade

  5. E moj Erdogane kleo si se u Putina i u Vucica a zabio si im noz u leca.Izvini ali ti nisi stabilna licnost ptevrtljiv si mnogo kako vetar duva.Ali cuvaj se jer ako nestane Rusije onda je red na Tursku ima da ti zaprze corbu Amerikanci Britanci i Francuzi.Skinuce te sa vlasti za cas posla.

  6. Kad veliki igraci poput SAD i Turske kazu da je zemlja okrugla..bitce da je okrugla ,i to je gotova stvar..jer svet zna istoriske cinjenice oko Kosova..ali nisu ove sto deca uce u skolama…

  7. Moj prijatelj Erdogan,moj brat Si Dji,moj najveci prijatelj Orban,e Vucicu,Vucicu da bi sedeo na sto stolica i zamisljao da si veliki vodja treba imati mudrosti i politicke zrelosti.Sve vreme si mislio da si najpametnii i da slikanjem i samoreklamiranjem vodis pametnu politiku.Unistio si medjunarodni polozaj Srbije jer su te svi prepoznali kao blefera.

  8. Pa sta je covek rekao pogresno??? Oteto prokleto, Srbija otela i morala da se vrati. Pola Balkana je Tursko (duze pod Turcima nego pod svima drugima zajedno).
    Hipokriticno je uzeti Vojvodinu Madjarskoj (koja nikada do 1918 nije bila u ikakvom sastavu Srbije) a soliti pamet Kosovom (koje je uvek bilo okupirano od Srbije)!

  9. Ehhh rusofili pricaju bla bla dosao kraj samo sanjate ceo narod serbie ne znaju da na ukraine ima rat sve su zabranje na diktatorske zemlje samo malo portal daje ozbilnje vest nista ne znaju mrak samo danas nova rs i neki daju stvarnost nista ne znaju diktaturaaaa ncnc izvinjavam obicni ljudi na serbiju sto ne znaju sta desava na svet

  10. Zašto svi upirno pišete „Erdogan“, kad se tiranin zove „Erdoan“. Nismo u lijepoj našoj pa da pišmo strsna imena u originalu. Politički, od njega se ne nadam nikakvom dobru ali kako stara izreka kaže da neprijatelja treba držati bliže od prijatelja, moramo da ga trpimo, bar zvanično.

  11. Brat Erdogan :))))))) kad ode Vojvodina bice brat Orban :)))))) jos dok Rumuni, Bugari, Albanci i Bosnjaci uzmu sto im pripada ostace taman za onu sljivu.

  12. Vazno je da se dobiju izbori, silom, kradjom. Debili ce opet da prave igranku, Dacic je dezurni pevac i sve je ok. Imamo brasna, soli i pasulja iz Uzbekistana, krompira iz France itd. Bravo. Fasizam.

  13. Dardanija je drzava koja ce postati clan NATO saveza, i tu srbija ne moze nista. Srpskoj manjini u Dardaniju samo stetite sa ovakvim pristupom. Umesto da predate tela ubijenih i otetih tokom rats, da kopate i nadjete gde su masovne grobnice sa civilima koje ste ubili kukavicki tokom okupacije, vi jos pretite. Samo zamislite da cete jednog dana za sve platiti. A srba ce sve manje biti u nasoj lepoj Dardaniji. Zato dragi karpatski dosljaci, pamet u glavu, Rusija gubi a vi uvek u pogresnoj strani.

  14. Ako je tako dobar erdogan na druge nacije eka pocne un njegovoj zemlji neka da kurdima ono sto trage godinama kaže:

    Akose tako sekiras za druge zemlje onda pravi to isto Dobro u tvojoj jebanoj ziemlich pocni od kurda daj im pravo koje trage godinama

  15. Sta mislite, zasto turske investicije idu na jug srbije, jeste li se zapitali?

  16. DUŽNOST MI JE KAO DO SKORAŠNJEG ZAPOSLENOG RADNIKA HALKBANKE
    DA OBAVESTIM LJUDE DA TURSKA NAPUŠTA TRŽIŠTE SRBIJE POSLE IZBORA.
    NAJBOLJE DA POVUČETE SVOJE PARE IZ BANKE!!!

  17. Prema Turskoj je preporucljivo slediti politku knjaza Milosa, posto Srbija zlata nema, predsednik Vucic moze da spoji korisno sa ugodnim!

  18. To je normalno, treba već jednom to završiti, makar jedno žarište manje u svijetu.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.