FBD: U novoj Vladi Srbije da budu samo stranke koje su osudile rusku agresiju na Ukrajinu

Ostavite komentar


  1. Ovo je odličan razlog za momentalno gašenje ove NVO (ako su to uopšte) i davanje naloga državnim organima da provere stanje i izvore njihovih finansija.

  2. Sta ce uopste izbori u Srbiji kada mogu da se sastanu ove NVO primadone na kafici i uz sendvice (leg`o grant, ima se, moze se) i odluce ko treba da bude u parlamentu, kakva politika treba da se vodi…

  3. Шта ли покреће ове људе? Везивање за Запад је у овом тренутку равно укрцавању на Титаник. Јер ако је 87% човечанства на једној страни а они на другој онда заиста постоји озбиљна сумња у ум људи који имају такве замисли. Спрам тога у другом је плану чак и чињеница да смо сада у ситуацији да од нас траже да се одрекнемо пријатеља да би се придружили својим непријатељима!

  4. Za većinu komentatora: formirajte partiju koja u svom programu nema članstvo u EU i izađite na izbore.
    Da vas podsetim SNS je 2012 pobedila na izborima sa preuzetim programom od DS, a to je-članstvo u EU!

  5. Kad bi Srbi malo bolje poznavali istoriju, ozbiljno bi se zapitali, zašto toliko njih voli Rusiju.

Ostavite komentar


Politika

"Potrebno nam je Oko sokolovo- za vlast": Dina Marković, liderka Kreni- Promeni u Nišu i druga na listi tog pokreta za gradske izbore 9

„Potrebno nam je Oko sokolovo- za vlast“: Dina Marković, liderka Kreni- Promeni u Nišu i druga na listi tog pokreta za gradske izbore

Očekujemo rezultat koji će osloboditi Niš od samovlade jedne partije, postavljenih gradonačelnika i v.d. direktora  i načelnika. Ukupan rezultat opozicije u Nišu biće ključan za intenzitet promena koje ce uslediti nakon 2. juna, kaže Dina Marković, liderka "Kreni- promeni" u Nišu i druga na listi "Savo Manojlović- I ja sam Niš- Kreni promeni".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.