Francuska: Kosovo ima pravo da se kandiduje za SE ali sada je prioritet dijalog

Ostavite komentar


  1. Pozivam francuske vlasti i vlasti Korzike, da se uzdrže od bilo kakvih jednostranih poteza.Korzika je oduvek bila samostalna u odnosu na francusku i kao rezultat toga trebalo bi prihvatiti to kao realnost, eto tako to ide.

  2. Zbog vas koji kazete da tkz.kosova ima pravo eto vam pravo i u Moldaviji i u Gruziji i u Ukraini to je tek pocetak , medjunarodni pravni poredak je upropasten 99.g.

  3. Bravo Aco, mnoge zemlje bi trebalo da puste one pokrajine što hoće da se odvoje pa tek onda da nama drže predavanje, ali ne oni svoje ne puštaju nipošto već traju nos gde im nije mesto.Dragi Bože dokle će ovi lopovi da nam predikuju

  4. Ma samo Putin da posalje sarmat u Francusku,Nemacku i Britaniju,Evropa bi procvetala.Te tri nacije su zlo za ceo svet,narocito Britanija.

  5. Ako francuska ambasada u Pristini ekspresno tvrdi da je tzv. Kosovo vec postalalo „suverena zemlja“, onda nikakav dijalog sa drzavom Francuskom nikome nije potreban.

  6. Zelim da se zahvalim fracuskoj intelegenciji i daj Boze da im se i njima desi odcepljenje Korzike i drugih delova zemlje. Velika sramota i nezapamcena neznanost pismenih(nepismenih) svetskih lidera

  7. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada bez pomaganja kao zrela kruska to ce da se desi kao bumerang francuskoj. Pisem sa malim slovom francuska jer je ne cenim

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.