Francuska želi vodeću ulogu u dijalogu o Kosovu

Zapadne diplomate o neizvesnosti oko nastavka pregovora Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Pa zar to oko Kosmeta nije gotovo. I trebalo je da ga zavrsi Makron. Aki dosad nije zavrsice ga do 19 decembra. Barem se mi Srbi tako nadamo.

    1. Da ima pameti u svetu pa da izvrse pritisak i na Beograd i na Pristinu da dodje do obostranog resenja oni toliko talasaju da će širom sveta otvotiti pitanja mnogih separatističkih oblasti samo da bi udovoljili albancima i njihovim lobistima i mentorima.

  2. Nesposobnosću da reši probleme u sopstvenoj zemlji predsednik Makron se fokusirao da resava medjunarodne probleme kako bi sebi i svojoj drzavi popravio imidž na medjunarodnoj sceni medjutim šanse za uspeh na balkanu su mu veoma male jer su u igri mnogo ozbiljniji igrači na tom terenu ai uticaj Francuske je izuzetno mali.

  3. Na kraju, krajeva, Srbima treba dozvoliti „oluju“ kao i Hrvatima. ŠTA JE TU DRUGAČIJE?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.