Gabrijel: Organizoavni kriminal na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. `Ajde, organizovani kriminal bas na severu gde su Srbi a na ostatku Kosova sve postenjacine? Ma fantasticno. Najveci krimosi na Kosovu su ipak u Pristini, glume premijere, predsednike, misnistre, poslanike. Da li se Gabrijel nekada upitao odakle svi oni milioni Taciju i Haradinaju? Stekli postenim radom? Ali u redu, Nemacka ima svoj interes u vezi Kosova koji je decenijama isti, zato se spominje kriminal na severu dok se albanski gura pod tepih, zato i ova jeftina propaganda gabrijela, ali ako Nemacka zeli da je neko postuje onda neka se ponasa, mnogo ali mnogo manje licemerno od ovoga. Rukovati se i saradjivati sa Haradinajem a onda glumiti nekakvo gadjenje prema kriminalcima kada se ode na sever je ne samo licemerno nego i tragikomicno i nezobiljno.

  2. Velike sile bi trebale obezbediti da institucije republike Kosovo kontrolisu i severnu Mitrovicu jer je ocito da serbia ne uspeva za uspostavi red i zakonitost na tom delu.

    1. Kao prvo, Srbi, Srbija, Serbia se pise velikim pocetnim slovom, vidim da u svim tim tvojim „komentarima“ namerno koristis mala pocetna slova sto pre svega govori o tebi.. Kao drugo, dosta je zalosno da ovakvi, licno i nacionalno optereceni likovi kao ti zloupotrebljavaju komentrasinaje za lecenje kompleksa, za sirenej mrznje i za vredjanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.