Glišić: Vučićeva ostavka bila bi kraj Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Glišiću da li je postojao gori scenario koji ste nam vi spremili za prethodnih 10 godina, koje su bespovratno srbljima pojeli skakavci…zarad čega? Zarad beskrupulosnog laganja i veličanja vas i vašeg vođe?

  2. Nece moci OSTAVKA BEZ DOZIVOTNE ROBIJE NJEGA I NJEGOVIH KOJI RASPRODASE I UNISTISE DRZAVU.

  3. Не брини Гашићу, пре ће ти се газда одрећи деце, брата, мајке и оца, него да оде са власти!!!
    Већ виђена кукумавка, ајде молите ме да признам Косово и уведем санкције Русији, онда нећу бити крив ја, него ви што ме натерасте, да останем председник.

  4. Ali početak stvaranja srpskog društva -sledeći predsednik neće smeti da potpiše račun u kafani sve u parlament transparetno i obrazloženje za svaki dinar iz budžeta.

  5. Pacovi prvi napuštaju brod koji tone.Treba ih samo sprečiti da pobegnu iz države, treba ih sve pohapsiti na vreme i suditi im za sve zločine prema državi i narodu.

  6. Izdajnik u svom punom sjaju poručuje, da kada prizna Kosovo, pakuje kofere. Pošto vrlo dobro zna šta sledi…

  7. Najbolje je da svi odmah krenete da se pakujete!!! Bezimeni dok ne bude dockan! Veleizdaja,ukradena država,upropasceno sve i stotine milijardi evra ukradenih narodnih para,je Vas epilog!

  8. A ja se baš pitao zašto me u nedelju popodne zove anketar Ipsosa…

  9. ova izjava Gašića je prvorazredni autogol, samo što on to nije ukapirao. Sa druge strane, previše je interesa uvezano, velike pare se vrte, odlazak nije tako jednostavan. Vlast se ne ispušta dobrovoljno, eto, tek tako čovek rešio.. Možda je osim ucena za Srbiju bilo i ličnih ucena?

  10. „Prava drama“ na dvoru nezamenjivih, suza suzu lije, ne zbog Srbije nego zbog gubitka privilegija.
    Sa ovakvom izjavom Glisica oni tvrde sami za sebe da su nesposobni i nekompetentni, pa normalno je da onda i SNS nestane sa politicke scene Srbije. Zato je los lider koji sebe napravi nezamenljivim i zaglupljuje svoje ljude u stranci. Srbija nece nista izgubiti, moze da dobije ono najbitnije, demokratiju i slobodu.

  11. Nije tebi do Vučića, tebi je do sebe, jer nakon njega ne bi nogao da radiš ni kao geometar. Ono što si naučio u srednoj školi već si odavno zaboravio, a druga znanja ne poseduješ.

  12. Prvo obećaš sve da dođeš do vlasti pa onda vrda mrda na vr kosova brda i takve manifetluke. Pa zašto je Tadić pao? Nije hteo a ovaj jedva dočekao. Sve im je dao,sad ni policiju ni sudije nemaju svoje na severu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.