Glasanje u četvrtak: Najveće grupacije u evroparlamentu tražiće kaznene mere protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Ма једва чекам да се ЕУ тако наљути на Србију да поништи СВЕ ПРЕГОВОРЕ И ОСЛОБОДИ НАС СВОЈИХ БЕСКРАЈНИХ УСЛОВЉАВАЊА, ПОНИЖЕЊА И ПРИТИСАКА !
    Да се вратимо на резолуцију 1244 и да учинимо крај фолирања у живот међу европљанима !

  2. Nemate nikakvog prava da trazite kaznene mere protiv srbije trebaliste zla da sprecite zla sto sami svega vidite i koje zlocine silom cine to je jasno da se vidi mesecima svega lazu zla cine svega prekrse nemate prava da trazite nikakvih kaznjeni mera protiv srbije !!!

  3. U tom slucaju, nekakvih sankcija momentalno prekinuti sve pregovore pod pokroviteljstvom EU i sve ranije dogovore i sporazume(zbog svrstavanja na jednu stranu), odmah obustaviti dalji put u EU i uciniti konacan zaokret ka nasim prijateljima Rusiji, Kini i BRIKS-u.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.