Goran Ješić: Ni Pajtić ni Šutanovac ne mogu da reformišu DS

Potpredsednik Demokratske stranke govori za Danas rapisivanja izbora u ovoj partiji

Ostavite komentar


  1. Da reformise DS ne moze niko jer je ta stranka nastala i postoji kao labava asocijacija iteresnih grupa i lokalnih klanova. Da je tako, pokazala su i desavanja od 2012-e pa do danas. Nekih 6-7-8 „vodja“ je odvojilo svoje ljude i napravilo nove stranke pod drugim imenom. I sadasnje stanje u DS-u je takvo da se moze ocekivati odvajanje bar jos jedne frakcije i njeno pretvaranje u stranku.

  2. Dobro je i rekao covek. Ako ostanu opet ovaj dvojica DS ce nestati do sledecih izbora.

  3. Nešto su davnim danom trebali da se bave osnovama na kojima treba da počiva stranka. Može biti kasno

  4. Najtačnija bi bila konstatacija da ni Pajtić, ni Šutanovac, ali ni Ješić, nisu u stanju da reformišu DS.

  5. To znaju svi u Srbiji samo njima dvojici nije jasno.Kako ih bre nije sramota posle toliko loših rezultata još imaju morala da se kandiduju.

  6. Dajte za predsenika DS Gordanu Comic ili jos bolje Branimira Kuzmanovica iz opstine Vracar

  7. Kada oni sami nemogu da se dogovore oko svojih funkcija kako glasalo i ovo malo naroda.

  8. Mislim da je ovo najava da će žuti da se dele na naj manje tri kolone, a onda posle izbora eto nama još dve nove stranke.

  9. Ja mislim da niko od trenutno raspoloživog kadra u DS-u to ne može da uradi.

  10. Ako Jesic bude reformisao DS , bice tu mnogo visak delova , ali samo prvo da pokaze da su ova dva „motora“ nesposobna to da urade.

  11. Ovo bi običan narod ovako rekao:“Sjahao Kurta a uzjahao Murta“.Da li u DS postoji bar jedan pošten član koji bi mogao da preuzme stranku ili su ovi sve rasterali?

  12. Demokratska stranka je izgradila drustvo u kome nisu zbrinuti ni invalidi, ni penzioneri, ni nezaposleni, pa cak ni oni koji rade.Imali su priliku da posle 2000-te izgrade pravedno drustvo na socijal-demokratskim osnovama kao sto je to u Skandinaviji.Kad su mogli, nisu znali i nisu hteli.Svoju istorijsku priliku imali su i prokockali je.

  13. Resenje je u podmladjivanju, nesto poput fudbalske reprezentacije. Uspeh nece izostati, tvrde veliki dusebriznici i pametni analiticari, koji su veoma zabrinuti za buducnost DS.

  14. Botovi, proverite da li pljunu u te sendvice! Ako vam nije dovoljno gadno, nadjite neko ogledalo..

  15. Kojeg treceg kandidata? Izgleda da Jesic preporucuje sebe. Propali su i ovako i onako.

  16. Pre svega o kakvoj to reformi govori Goran Jesic kada je i on svestan da DS ne moze da se reformise, Bojan Pajtic je uspeo da unisti sve, tako i stranku koju je predvodio, sad je red da ide u politicku penziju i da promeni profesiju, da olaksa i sebi i gradjanima Srbije.

  17. Demokrate nemaju podrsku ni snagu da bilo sta urade ko god da bude na celu te stranke.

  18. Vas više niko reformisati ne može.Sve što je vredelo u DS već ga je napustilo.

  19. Brod je već potonuo , sve jedno ko će biti kapetan. Ds je otpisana stranka, većina je već odavno prešla u SNS .

  20. Ni Pajtic ni Jesic ne mogu da reformisu DS,jer ysu ga vec rasformirali.Njima nema pomoci.

  21. Molim ‘Danas’ da počne da : 1. Naplaćuje pretplatu za internet izdanje,ili 2. Neka ga ukine,ili 3. Neka omogući besplatno čitanje sadržaja ! Šta meni znači to vaše ‘ opširnije u štampanom izdanju’ !!?? Po vama,ja sad moram da ostavim kafu,obučem se,’trknem’ sa VII sprata do najbliže trafike da kupim list,i nastavim čitanje..Pa to je na nivou tabloidnih fora i fazona, tipa, ‘otvorite vest i doživećete nešto fenomenalno’ … P.S. Sajt vam i dalje funkcioniše na nivou tehnologije iz 2001. godine.Novi gl. i odg. je najavio neke promene u tom smislu..Kada ? Za dve godine?

  22. Mislim da im ti unutrašnji izbori u ds-u nece pomoci da zadobiju poverenje građana. Prokockali su oni sve šanse i krajnje vreme im je da se sklone sa političke scene.

  23. Ima puno razloga da se podrži predlog g. Gorana Ješića. Demokratska stranka je oduvek imala najbolje kadrove i podršku najrazumnijeg dela društva pa, prema tome, ne treba se bojati promena u vrhu. Da se razumemo, nije sadašnje rukovodstvo stranke nesposobno ni kompromitovano, već je predugo izloženo gebelsovskoj propagandi tzv. naprednjaka, što je i kod simpatizera, izgleda, proizvelo velike sumnje u njihov kredibilitet. Ako imamo u vidu da je aktuelna vlast nastala iz društvenog taloga Srbije, iluzorno je od njih očekivati bilo šta dobro i pošteno.

  24. Na izborima u DS upoznaćemo kako se kradu glasovi, delegati, opštinski odbori, kako rade reket, ucene, korupcija, pretnje,prebijanje..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.