Hala i bazen od Vučića

Kako izgleda kampanja Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Sabac zaostaje za ostalim gradovima zahvaljujuci cinjenici sto su na celu istog korumpirani i bahati ljudi

    1. Vi @azzel koji pljujete aktuelnu vlast u gradu Šabac i @Vidovdan koji napisa hvalospeve o SNS zaslužili ste svojim komentarima, da Vas prvorođeni imperator Srbije postavi za, jednog za gradonačelnika, a drugog za njegovog zamenika i Šabac ce odmah da procveta, a građani/ke Šapca ce početi da žive „zlatno doba“ u kucama od čokolade, sa prozorima od marmelade, a umesto kiše, sa neba ce padati pare?! PS šta ce vam kiša, za pare koje padnu s neba, kupicete kišu!

    2. Azzel, sve što ste ovde izrekli istina je suprotno od toga, to važi i kad nešto kaže bratija iz SNS-a..

  2. Verujem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, verujem ljudima koji su u stranci SNS čiji je predsednik Vučić. Zato šapčani, 21.jun je dan kada možete promeniri sve na bolje. Da ne budemo palanka, već Grad Šabac u kojem se čuo prvi klavir u Srbiji, u kojem se koristio prvi escajg, prvo prozorsko staklo i mnogo pta prvo… Danas zaostajemo za Rumom, Sremskom Mitrovicom, Loznicom itd… Pavac je grad koji nena adekvatan Centar za kulturu, bezene, biciklistilke staze, uniptavaju Kukturno unetnička druptva, festivale…

    1. Vidite, ja, takoďe, verujem predsedniku Vučiću. Ali, ova SNS garnitura u Šapcu je kao opozicija na nivou republike – bezidejna, neharizmatična i duboko podeljena. Sa ovakvim kadrom napasti Zelenovića je isto kao što trenutna opozicija napada predsednika Vučića i SNS na republičkom nivou.

    2. To sto verujes velikomuceniku Vucicu je u redu, jer je veroispovest u ovoj zemlji slobodna. Ali kome jos u SNS-u verujes ? Pa svi su za iskljucenje Vucica i njegovog brata u SNS-u iz licnog interesa. Da li si slep ili te je poremetilo ovo cesto menjanjenje vremena. Cinjenica je da je SNS najveca i najprofitabilnija firma u Srbiji, pa ce vas sve pozaposljavati samo da se dokopate vlasti. A u Sapcu ce procvetati i kaldrma, kada ti i ti tvoji dodju do vlasti. Samo napred-no.

      1. Pazi, niti sam slep, niti me je poremetilo ovo često menjanje vremena, a ni demencija još nije počela da me osvaja. Voleo bih da sve ovo jeste, što, nažalost, nije. Dakle, ako već pišeš o SNS-u, trebalo bi da znaš da je ovo je novi, unapređeni SNS, sa starim kadrovima DS-a, URS-a i onih koji su predizborno popločavali kaldrmu u vreme ono koje je isto imalo PRIJATELJE, BRAĆU i KUMOVE. Svako vreme buduće će imati isto. Ovaj novi, unapređeni šabački SNS mi, kao što je napred napisano, deluje neharizmatično, neusaglašeno, posebno sa novopridošlicama koji su na vlasti od – tu me već osvaja demencija. Podeljena sam ličnost po pitanju politike. To se ne leči, a više se ne ložim i ne palim… 😉 Podržavam opciju 2, jer Zelenović ima perspektivu, ne sumnjam da će izrasti u novog „velikomučenika“. A dok „zeleni“ ne sazri glasam za Aleksandra i Andreja. Iz kaprica, kao i većina. 🙂

  3. Posle paljenja baklji po krovovima zgrada noćas je u naselju Benske bare zapaljeno novoizgrađeno dečije igralište.Šapčani znaju koja je politička opcija bila protiv izgradnje ovog igrališta i organizovala proteste u tom naselju. Građani Šapca jedva čekaju izbore,jedini spas za SNS je bojkot izbora u Šapcu.

  4. Gradjani Sapca a posebno sportisti zasluzuju da imaju svoju Halu. Hvala predsedniku za brigu i obecanu pomoc drzave da to i dobijemo.

  5. Ima i hala i bazen. Hvala ne treba. Napravi kanalizciju u Borči da Karaburma prodiše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.