Han: Dijalog s demonstrantima je dužnost vlasti u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Gospodine Han, demonstrira se u Srbiji zato sto licno Vi, gospodja Mogerini, gospodja Merkel i i birokratija u Briselu otvoreno podrzava diktatora i demagoga Vucica zarad nekakvog mira u kuci. Gaze se osnovna ljudska prava radnika, penzionera, novinara, gradjana Srbije a Vi to mirno posmatrate i podrzavate takvu politiku iz sebicnih razloga, to su dupli standardi gospodine Han. Kako to da ne podrzavate Erdogana i Putina, pa isti taj Vucic je gori od ove dvojice samo sto su ovi dosta ucinili za svoj narod i ´drzavu u ekonomskom smislu, dok nas Vucic sve vise zaduzuje pljacka i laze. Kako mozeto to da mirno posmatrate i podrzavate.To nisu evropski standardi, potrudite se da bolje radite svoj posao.

  2. Srbija ispunjava svoj deo posla kada je u pitanju dijalog sa Prištinom ali to isto ne čini Priština nego se bavi provokacijama!

  3. Hahaha, mene interesuje da li Vi u Briselu razgovarate sa demonstrantima, do sada bi kod Vas radila policija u najveće, ali to je demokratija. Pustite vaše dvostruke aršine, nego nam recite kada će Priština formirati ZSO. Što se demagoga tiče, većih demagoga u Srbiji nije bilo od sadašnje opozicije!

  4. Han prijatelju aj zapali leba ti , ko ce da prima ovu tvoju sacicu grebatora.

  5. Боље АВ диктатор,него поново рат због отцепљења Косова!-А народ на Косову,нека види шта ће!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.