Haradinaj „pomrsio konce“ Tačiju i Vučiću

Kosovski parlament izglasao Rezoluciju o nastavku briselskog dijaloga

Ostavite komentar


  1. Haradinaj će toliko sebi umrsiti konce da će ko pile u kučini da se na kraju batrga.Nije ni svestan šta je zagrizao i kako će da se sve završi.

  2. Sve bežeći od Specijalnog Suda za Ratne Zločine OVK (UQK)
    1999 /2001. god. na KiM, ratni komandanti balističke i terorističke UQK se trpaju gde im mesto nije misleći tako da će se spasiti onog od čega se spasiti ne može. Bjelodano je jasno da nikakve molbe, predlozi i ustupci čak kod Albanaca ne prolaze. Samo sila svetske (Haške) pravde će moći da ih satera u „Ljugu (Lugu) “ to jest kolotrag, korito, šine… E, onda će pristati na sve pa i podele i ZSO i eksterotijalnost SPC i njenih Metoha, pa čak i da zauvek zaborave na Preševo i Bujanovac.

    1. Miodrag srpski su zetovi na Kosovu odavno umrli. Isto je i taj umro na koga ste se nadali, znate pretpostavljam o kome se radi.
      Nema više takvih koji će otvoriti kišobrane u Prishtini ako u Beogradu bude padals kiša. Neće ih takvih biti ni u Ljabljsni ni u Zagrebu, ni u Sarajevu ni u Podgorici, ni u Shkup…

    2. Pa stvarno mislim da si ti malo izgubljen, ne znas gde zivis, u koja doba zivis . I neznam da li stvarno si toliko lud ili se samo pravis.
      pa covece prvo ko prvo znas li ti sta je u opste Srbija ucinila nad labancima Kosova. Ne mogu da vas shvatim.

  3. I mi njima treba da uvedemo sankcije. Od priznanja nezavisnog Kosova nema ništa, sem ako ga Vučić nije tajno priznao.

  4. Poštovani, ne mogu da verujem da plasdirate u Danasu ovakav naslov! Možete da ne volite Vučića, pravo va, je da ga ,rzite, da delujete na rušenju vlasti,ali ljudi, reč je o mnacionalnim i državnim interesima ,a vi u naslovu likujete. Običan čitalac,gradjanin, bez stranaških opredeljenja – ostaje nem, bez eksta. Znam da nećete ovo da objavite, toliko puta sam vam slao komentare i koji nisu na liniji vašeg načina gledanja i razmišljanja, ne objavljujete. Neka vam je na časti i i novinarsmoj etici.

  5. Побогу, зар не схватате да се ту не ради ни о разграничењу ни о размени територија. Српска дипломатија је постигла огроман успех тиме што је показала да „независност Косова“ и његове тзв. границе нису свршена ствар, што је десет година тврдио колективни Запад, већ да је то отворени проблем и да су све опције још увек на столу. Ту чињеницу су прихватиле чак и САД, главни спонзор шиптарских терориста.

  6. Iju,ala laže ovaj! Pa kako moze priznanje da bude u skladu sa 1244? Pa to jedno drugo iskljucuje.Da li on misli da je neko lud?Međusobno priznanje?
    Oni nas da priznaju?
    Kakav bezobrazluk.Provali mi u kuću,a onda me prisiljava da mu je poklonim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.