Haradinaj: Tači se plaši moje popularnosti

Ostavite komentar


  1. Haradinaj je najiskreni politicar na Kosovo, on zna r5eci istinu i kada nije najbolje za njega, dok drugi politicari a posebno Taci, zna da iskrivljuje istinu, u svoju korist. Mislim da je doslo vreme da na vlasti dodju mladi skolovani ljudi koji imaju cenjen licni i politicki itegritet. To vazi i za druge zemlje regiona, ako zelje da brze i sigurnije pristupe EU i vrednostima zapadne demokratije.

  2. Kako da se ne plaši? Od te Haradinajeve „popularnosti“ su naprasno poumirali mnogi svedoc njegovi „čuda“. Neki ga, iz „milošte“, zovu i čudovište, valjda, baš zbog tih „čuda“ koja je počinio u ovozemaljskom životu. Meni je ipak, najtragičnije i, u isto vreme najsmešnije, kada jedan Albanac, poput ovoga „dr“, koji se divi „iskrenosti“ Haradinaja, goivori o vrednostiuma „zapadne demokratije“?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.