Hoće li do kraja meseca biti poznato da li opozicija izlazi na izbore i ko će sa kim?

Što pre građane obavestiti o načinu opozicionog nastupa jer uskoro kreće kampanja

Ostavite komentar


  1. Bojkot ovom nakaradnom i nazadnom sistemu vlasti.
    To neće biti izbori, biće prinuda, ucena i kupovina glasova.
    Bojkot bez obzira šta će uraditi opozicione stranke.

  2. doživeće fijasko. bar pola ljudi koji su bojkotovali će to opet uraditi osim ako se nekim čudom ne ujedine svi u jednu kolonu. ja definitivno ne izlazim na ove izbore jer uslovi za iste ne postoje.

  3. Najbolje da izadjete u 103 kolone. Ujedinjenje za Vas je misaona imenica.
    „Zao mi je sto ste moji „

  4. Bojkot vise izbora za redom je besmislen, jer svaki sledeci izborni uslovi cei biti sve gori i gori. Bio je bojkot i 1997. pa se potom izaslo na izbore 2000. sa jos gorim uslovima. Nije stvar u uslovima nego u organizaciji. To je jedina stvar gde su botovi nazalost u pravu, kada kazu da sa ovako losom organizacijom protivnici rezima ne bi dobili izbore ni u fer uslovima. Permanentni bojkot je bio u Iraku za vreme Sadama Huseina, necemo valjda takav scenario.

  5. Sada izlazite? A šta se to gospodo sada promenilo oko izbornih uslova i slobode medija u odnosu na prošle izbore? Evropa nas je pustila niz vodu sa ocim secikesama i nama spasa nema…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.