I SPO želi svog kandidata

*Dragan Marković Palma: Podržao sam u Beču Hofera, predlog za Dačića je zamrznut *Novica Tončev: Šta ako naprednjaci kandiduju Zoranu Mihajlović, da li ćemo lepiti njene plakate
Stranke vladajuće koalicije nisu odlučile koga će podržati na izborima 2017.

Ostavite komentar


  1. Ako se ovako nastavi trebace obezbediti najmanje 15-20 predsednickih fotelja da bi svi kandidati bili zadovoljni. Lezanje na radnom mestu Tome-diplome je uzitak i ugodjaj s`obzirom na ovoliki broj kandidata.

  2. Nisu još odredjeni kriterijumi.
    Kod nas samo Nudisti i gos Marić NE MOGU ništa sakriti.

  3. Spo i treba da se izmeri ali sa Vukom na celu, sugran sam da bi u tom slucaju imali izmedju 100.000 i 150.000 glasiva cime bi opovrhli sve one dusebriznike koji SPO nazivaju statistickom greskom. Drugi motiv, -a ni kandidata ne vidim. Jer mnogo nas podrzava SPO upravo zbog Vuka. A ko zna moguca su i iznenadjenja. Mozda je ovo prilika za veliki povratak SPO-a i znacajniju podrsku birackog tela. Stop za Mike, Zike, Pere i Laze koji bi preko ledja SPO-a (citak Vuka) da rade na licnoj promoviji zarad skupljeg prelaska u drugestaanke. Samo Vuk!!!

  4. Председник Србије треба да буде особа ЕУ орјентације, сходно нашем главном процесу, а кандидат СПО је идеалан избор с обзиром да СПО од почетка страда због борбе за Србију на западу. А и запад би најбоље разумео таквог кандидата који је из константне орјентације Србија на западу

  5. Nadam se da će SPO da izađe na izbore sa svojim predsedničkim kandidatom! To je idealna prilika da nevernim Tomama pokaze da bez obzira na medijski linč koji se godinama prema njemu sprovodi ipak ima podršku biračkog tela. Za sada malu, ali dovoljnu da se u budućnosti ona uveća. Srećno! Bez kralja ne valja!

  6. sns za predsedničkog kandidata da predloži zoranu mihajlović u inat hrvatima i kolindi. lepo je što se sps javlja da lepi zoranine pplakate.

  7. Ако СПО буде имао свог кандидата на изборима за председника државе, а надам се да хоће, ми који свим срцем желимо да се Србија врати својим прекомунистичким темељима када је била Краљевина, имаћемо за кога да гласамо1
    Живео Краљ!
    Живела Краљевина Србија!

  8. @Miodrag.. SPO je bio i ostao monarhisticka stranka. Ne moze se uspesno voditi politicka borba za evropsku parlamentarnu Kraljevinu, ako ne ucestvujete u politickom zivotu danasnje republike. Predsednicki izbori su personalna borba izmedju kandidata. SPO bi trebao podrzati Vucica, samo ako on da jasne garancije da ce ubrzati evropski put Srbije i svojim ugledom uticati da se nabujala, opasna antizapadna histerija u medijima bliskim vlastima zaustavi. Ne verujem u Nikolicevu evropsku pricu, pa zato, ako on bude kandidat SNS, onda SPO treba izaci sa svojim kandidatom. Naravno da Vuk sigurno garantuje istrajnost na programskim i strateskim stavovima SPO. Medjutim, on mora brinuti i o buducnosti SPO. Zato na osnovu svog iskustva treba dobro da proceni i predlozi kandidata koji nece izdati nacela koja SPO jedini u Srbiji zastupa. Ta covek je upravo Zika Gojkovic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.