Informacija da sam imenovan za savetnika premijera Kosova, Aljbina Kurtija je samo do pola tačna: Petar Miletić, bivši potpredsednik Skupštine Kosova za Danas

Ostavite komentar

  1. Још један Тројански коњ. Србин који је против Заједнице српских општина, финансиран од Немачке. Провидно.

  2. Bar da prizna za koga radi i ko ga finansira. A Nemacka je oduvek bila neprijatelj Srba i Srbije, bas kao i ovaj i oni koje savetuje. Odlicnog su slugu izabrali.

  3. Nemacki placenik koji potpomaze velikoalbanski projekat na Kosovu. Nista novo, repriza nemacke politike a i ovakvih „savetnika“ je bilo i pre osam decenija kada je Hitler odvojio Kosovo od Srbije i pripojio Albaniji.

Ostavite komentar

Politika

Dačić: Prioritet je članstvo u EU 10

Dačić: Prioritet je članstvo u EU

Članstvo u Evropskoj uniji je jedan od glavnih prioriteta naše spoljne politike i naše strateško opredeljenje, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u razgovoru sa komesarom Evropske unije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Oliverom Varheljijem.

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.