Ivković: Da smo ostali u SSP, izneverili bismo birače

Ostavite komentar


  1. Mnogo zanimljivije od ove vesti će biti vest kada saznamo gde su prešli ovi odbornici.

  2. Glasaci opozicije opet su iznevereni i razocarani, biracko telo se osipa, sve je vise apstinenata posto je ljudima lakse da apstiniraju nego da pretrpe jos jedno ponizenje i razocaranje. A pada i podrska ovakvim strankama. Pitanje je da li su danas uopste iznad cenzusa? Vazno je da su dali podrsku i legitimitet Vucicu i za to dobili fotelje i dobro placene funkcije. Sa drugosrbijancima se nismo usrecili ni dok su bili vlast, ni sada dok se guraju kao opozicija/ Ljudi bez morala, postaovanja i ljubavi prema svom narodu koje prodaju za svoju korist nikad nece doneti srecu.

  3. Kompletna opozicija su Trojanci.
    U Skupštinske klupe ce sesti, na platni spisak naroda i u red pred skupstinski restoran.
    Pobedili i ostvarili su svoje ciljeve.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.